Cursus vega & vegan

  • Horeca en gastvrijheid
  • € 295,-
  • Eindhoven
  • 3 lessen

Ontdek de verrassende wereld van vegetarisch en veganistisch koken tijdens deze cursus vega & vegan. Of je nu een doorgewinterde chef-kok bent of net begint met koken, deze cursus biedt een scala aan creatieve en smaakvolle gerechten zonder vlees of dierlijke producten.

De cursus is ideaal voor iedereen die meer wil leren over het bereiden van heerlijke en voedzame vegetarische en veganistische maaltijden. Of je nu geïnteresseerd bent in het verbreden van je kookrepertoire, gezonder wilt eten of bewuster wilt omgaan met dierenwelzijn en het milieu, deze cursus biedt alle tools en inspiratie die je nodig hebt. 

Waar wacht je op?

Ontdek de verrassende wereld van vegetarisch en veganistisch koken!

Meld je nu aan

Startdatums

ma. 30 september 2024 17:30 - 21:00
Aanvullende informatie

Lessenreeks:

  • Maandag 30 september 2024
  • Maandag 7 oktober 2024
  • Maandag 14 oktober 2024

Aanmelden

Interesse? En is er ook een startdatum zichtbaar, die jou uitkomt (zie hierboven)? Meld je dan aan via onderstaande button.

Meld je nu aan

Interesse maar is er op dit moment geen startdatum zichtbaar (zie hierboven)? Of ben je verhinderd op deze datum/data? Wil je jouw interesse toch alvast kenbaar maken aan ons? Laat dan je gegevens achter via een open aanmelding: 

Laat je gegevens alvast achter

Inhoud

In drie lessen leer je de kunst van het koken met verse groenten, peulvruchten, granen, en andere plantaardige ingrediënten. Je leert niet alleen hoe je smaakvolle gerechten kunt bereiden, maar je doet ook kennis op over de voedingswaarde en gezondheidsvoordelen van een vegetarisch en veganistisch dieet. 

De cursus is een mix van praktische kooksessies, culinaire demonstraties en informatieve lezingen over voeding, duurzaamheid en ethische aspecten van vegetarisch en veganistisch eten. Je ontdekt een wereld van smaken en mogelijkheden in onze kooklessen, van kleurrijke salades en hartige stoofschotels tot verrukkelijke plantaardige desserts. 

Meer info

Studievoorwaarden

Kosten

De kosten voor deze cursus bedragen 295 euro.

Toelatingseisen

Voor deelname is geen vooropleiding vereist. 

Certificatie

De Rooi Pannen certificaat

Contact

Heb je vragen? Stel deze gerust aan Suzanne Vos. Suzanne is coördinator van deze cursus en is te bereiken via: s.vos@derooipannen.nl.