Onze waarden

Onze waarden

Echt authentiek

Kunnen zijn wie je bent… door te laten zien wie je wordt. Een groot goed binnen De Rooi Pannen. Net als jij blijft De Rooi Pannen trouw aan zichzelf. Wij varen onze eigen koers en maken onze eigen keuzes. Vanuit onze rijke geschiedenis schrijven we zo samen de toekomst.

Echt ondernemend

Verder kijken. Vooruit denken. En vooral doen. Met gelijke kansen, vernieuwende praktijkfaciliteiten, een compleet aanbod en nauwe banden met het bedrijfsleven dagen wij een nieuwe generatie leerlingen, studenten én medewerkers uit om net zo ondernemend als De Rooi Pannen te worden.

Echt betrokken

Wij zijn er voor iedereen en kennen iedereen persoonlijk. Want bij De Rooi Pannen hebben we oog voor elkaar. In een veilige, respectvolle en prettige omgeving staan wij voor je klaar, zodat jij kunt laten zien wat je in je mars hebt. En met de aandacht, structuur en betrokkenheid die je in ons praktijkgericht onderwijs vindt, kom je daar heel ver mee.

Echt trots

Van sterrenchef tot prijswinnend vormgever. Van doortastende vmbo’ers tot verbonden oud-studenten en gepassioneerde medewerkers. Van de manier waarop wij lesgeven tot de mooie resultaten die wij boeken. In alles vind je wel iets om trots op te zijn - en dat mogen we best van de pannen schreeuwen.