Kies voor De Rooi Pannen

Daarom kies je voor De Rooi Pannen

Bij ons is studeren niet net echt, maar écht echt. We hebben onze eigen hotels, winkels, restaurants, bakkerijen, design- en evenementenbureaus. Gecombineerd met een groot netwerk in het bedrijfsleven én stageplekken in binnen- en buitenland, hebben wij dus echt alles in huis om jou een voorsprong te geven op de rest. 

Pijlers

Op drie locaties vind je onze acht mbo-scholen en twee vmbo-scholen. Natuurlijk allemaal met hun unieke kracht, maar vooral ook De Rooi Pannen in hart en nieren. 

Ons onderwijs is gebouwd op drie pijlers: het is kleinschalig, praktijkgericht en ondernemend.

Kleinschalig

Verdeeld over drie locaties vind je de twee vmbo- en acht mbo-scholen van De Rooi Pannen. Elke school heeft een eigen gebouw, eigen docenten en eigen onderwijsondersteuners. Zo zorgen we ervoor dat alle vmbo’ers en mbo’ers zich snel thuis voelen binnen een veilige omgeving.

Praktijkgericht

Bij ons is leren echt echt. Of je nu als mbo’er of vmbo’er start; de handen gaan uit de mouwen. Want wat je in onze theorie- en praktijklokalen leert, mag je meteen toepassen in onze eigen hotels, winkels, restaurants, bakkerijen, design- en evenementenbureaus. Of in het bedrijfje dat je misschien wel zelf start. 

Ondernemend

Voor de beste start van jouw toekomst helpt een ondernemende en professionele beroepshouding je echt verder. We helpen onze vmbo’er en mbo’ers op weg door niet alleen aan je schoolresultaten te werken, maar ook aan gastvrijheid, creativiteit, zelfvertrouwen en een proactieve instelling.

Dit zijn onze waarden

Echt authentiek

Kunnen zijn wie je bent… door te laten zien wie je wordt. Een groot goed binnen De Rooi Pannen. Net als jij blijft De Rooi Pannen trouw aan zichzelf. Wij varen onze eigen koers en maken onze eigen keuzes. Vanuit onze rijke geschiedenis schrijven we zo samen de toekomst.

Echt ondernemend

Verder kijken. Vooruit denken. En vooral doen. Met gelijke kansen, vernieuwende praktijkfaciliteiten, een compleet aanbod en nauwe banden met het bedrijfsleven dagen wij een nieuwe generatie leerlingen, studenten én medewerkers uit om net zo ondernemend als De Rooi Pannen te worden.

Echt betrokken

Wij zijn er voor iedereen en kennen iedereen persoonlijk. Want bij De Rooi Pannen hebben we oog voor elkaar. In een veilige, respectvolle en prettige omgeving staan wij voor je klaar, zodat jij kunt laten zien wat je in je mars hebt. En met de aandacht, structuur en betrokkenheid die je in ons praktijkgericht onderwijs vindt, kom je daar heel ver mee.

Echt trots

Van sterrenchef tot prijswinnend vormgever. Van doortastende vmbo’ers tot verbonden oud-studenten en gepassioneerde medewerkers. Van de manier waarop wij lesgeven tot de mooie resultaten die wij boeken. In alles vind je wel iets om trots op te zijn - en dat mogen we best van de pannen schreeuwen.