Cursus patisserie voor beginners
Patisserie is bestemd voor diegene die meer inspiratie en creativiteit zoekt bij het maken van desserts, taarten, toetjes en andere zoete heerlijkheden. De basiscursus patisserie in Tilburg wordt verzorgd door een bevlogen docent met veel ervaring in de foodbranche van patisserie en chocolaterie tot diverse (top-)keukens.
Aanmelden
Interesse? Meld je dan aan voor een van de onderstaande startdata. Zijn er op dit moment geen startdata beschikbaar? Laat dan alvast je gegevens achter via het aanmeldformulier. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn en er een nieuwe startdatum beschikbaar is, krijg je een seintje van ons.
Waar wacht je op?
Basiscursus Patisserie
Startdatums
Overige data lesreeks:
- 16 jan 2024
- 30 jan 2024
- 6 feb 2024
Overige data lesreeks:
- 2 apr 2024
- 9 apr 2024
- 16 apr 2024
Wat moet je nog meer weten?
Gedurende vier lesavonden neemt onze docent je mee in de wereld van de patisserie en keer je huiswaarts met de nodige kennis en inspiratie. Tijdens de lessen maak je onder andere soezenbeslag, diverse crèmes, merengue, een gel van cassis en ga je met chocolade werken. Bij iedere les maak je een creatie volgens recepturen uit de syllabus.
Studievoorwaarden
Kosten
289 euro, inclusief boekengeld. Betaling in termijnen is niet mogelijk.
Certificatie
Bewijs van deelname
Toelatingseisen
Voor deelname aan de patisseriecursussen is geen vooropleiding vereist.
Contact
Heb je vragen? Stel deze gerust aan Bianca Struik. Bianca is cursuscoördinator van Tilburg Horeca en is te bereiken per mail: b.struik@derooipannen.nl.