Cursus patisserie voor beginners

  • Meerdere sessies
  • € 395,-
  • Tilburg
  • 4 lessen

Patisserie is bestemd voor diegene die meer inspiratie en creativiteit zoekt bij het maken van desserts, taarten, toetjes en andere zoete heerlijkheden. De basiscursus patisserie in Tilburg wordt verzorgd door een bevlogen docent met veel ervaring in de foodbranche van patisserie en chocolaterie tot diverse (top-)keukens.

Waar wacht je op?

Basiscursus Patisserie

Aanmelden

Interesse? Meld je dan aan voor een van de bovenstaande startdata. Zijn er op dit moment geen startdata zichtbaar? Laat dan alvast je gegevens achter via het aanmeldformulier. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn en er een nieuwe startdatum beschikbaar is, krijg je een seintje van ons. 

Wat moet je nog meer weten?

Gedurende vier lesavonden neemt onze docent je mee in de wereld van de patisserie en keer je huiswaarts met de nodige kennis en inspiratie. Tijdens de lessen maak je onder andere soezenbeslag, diverse crèmes, merengue, een gel van cassis en ga je met chocolade werken. Bij iedere les maak je een creatie volgens recepturen uit de syllabus.

Studievoorwaarden

Kosten

395 euro (inclusief 21% btw), inclusief boekengeld. Betaling in termijnen is niet mogelijk.

Certificatie

Bewijs van deelname

Toelatingseisen

Voor deelname aan de patisseriecursussen is geen vooropleiding vereist.

Contact

Heb je vragen? Stel deze gerust aan Bianca Struik. Bianca is cursuscoördinator van Tilburg Horeca en is te bereiken per mail: b.struik@derooipannen.nl.