Docent retail en ondernemen BBL- en BOL-opleidingen

Heb jij een groot hart voor studenten? Hoeven we jou niets wijs te maken over wat deze student nodig heeft? En wil je onze vernieuwde BBL-opleidingen verder op de kaart zetten en ontwikkelen? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren bij De Rooi Pannen Tilburg Handel & Ondernemen.

Wat ga je bij De Rooi Pannen doen?

Onze opleidingen zijn vernieuwd. Daarbij is niet alleen het onderwijs herschreven, maar ook de opzet veranderd. Hierdoor kan een student makkelijk van niveau 2 naar niveau 3 en 4 doorstromen én zijn er drie startmomenten in het schooljaar. Dit maakt de opleidingen flexibel, aantrekkelijk voor student en bedrijfsleven en dus klaar voor de toekomst.

Jij komt uit de retail en weet als geen ander de vertaalslag te maken van de hedendaagse praktijk naar het klaslokaal. Je bent gedreven en een echte aanpakker. Je verzorgt lessen op niveau 2, 3 en 4, maar bent ook veel buiten de deur om de studenten te begeleiden. Van sommige opleidingen is de verf nog niet droog. Met jouw positief-kritische blik en je vermogen om collega’s mee te nemen, maak jij er een meesterwerk van.

Onderwijswinkelcentrum
Een uniek onderwijswinkelcentrum maakt onderdeel uit van de school Handel & Ondernemen. In het winkelcentrum zijn een supermarkt, bakker, lunchroom en combiwinkel gevestigd. Een gedeelte van het onderwijs bieden we hier aan. De studenten zijn verantwoordelijk voor zowel de bedrijfsvoering als het klantencontact. Er is ook een Business Center gevestigd waar onze studenten commerciële ervaring opdoen.

 

Dit moet je daarvoor kunnen

 • Je inleven in onze mbo-studenten.
 •                Jouw collega’s zien staan. Daarbij erken en gebruik je de kwaliteiten van anderen en stel je jouw kwaliteiten beschikbaar.
 •                Reflectief zijn en laten zien dat je continu wilt leren.
 • Flexibel zijn, zowel in de uitvoering van de taak als in de tijd.
 •                Onderschrijven waar de Rooi Pannen voor staat. Dit hebben we omschreven in onze kernwaarden en pijlers.

 

Dit breng je mee

 •                Een tweedegraadsbevoegdheid, of een vierjarige hbo-opleiding gericht op het vakgebied met een pedagogisch-didactisch getuigschrift voor het mbo (of de bereidheid om dit binnen twee jaar op eigen kosten te behalen, waarbij we graag met je meedenken over de mogelijkheden om dit met een overheidssubsidie te bekostigen).
 •                Een ondernemende en een positieve instelling, gecombineerd met de wil om het onderwijs elke dag beter te maken.

 

Zo belonen we jou

 • Een passend salaris. We bepalen jouw salaris volgens schaal LB cao mbo (minimaal € 3.086,00 en maximaal € 4.615,00 bruto per maand op basis van fulltime).
 • Een eindejaarsuitkering. Als medewerker van ons mbo ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33 procent van jouw salaris.
 • Een pensioen van het ABP, het pensioenfonds voor overheid en onderwijs.
 • Een tegemoetkoming in jouw eventuele reiskosten.

 

Meer weten?

Heb je nog vragen over deze vacature? Een telefoontje naar Ivo de Bode is voldoende. Ivo is adjunct-directeur bij Handel & Ondernemen en te bereiken via 06 - 50 16 50 63.

 

Solliciteren

Solliciteer meteen. Stuur jouw motivatie en cv uiterlijk 26 mei 2023 via de knop Solliciteren. Je kunt jouw sollicitatie richten aan Ivo de Bode.

 

Wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren.

Docent retail en ondernemen BBL- en BOL-opleidingen

 • De Rooi Pannen Tilburg Handel & Ondernemen
FTE
0,6 - 0,9
Functieschaal
LB cao mbo
Salaris
€ 3.086,00 - € 4.615,00
Gewenste startdatum
1 augustus 2023
Sluitingsdatum
26 mei 2023

Meer weten?

Ivo de Bode

adjunct-directeur Handel & Ondernemen Tilburg

i.d.bode@derooipannen.nl