Onderwijsassistent Business Lounge Tilburg Onderwijswinkelcentrum

 • De Rooi Pannen Tilburg Handel & Ondernemen, Tilburg

Breng jij als onderwijsassistent jouw ervaring het liefst direct in de praktijk? Wil jij het duwtje in de rug zijn voor de verkopers van de toekomst? En heb je een aanstekelijk enthousiasme voor bijvoorbeeld doelgroepen onderzoek en/of marketingplannen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken momenteel een collega die als onderwijsassistent onze studenten van de school Handel & Ondernemen gaat begeleiden in het vak Commercie (0,7-0,9fte) 

De uitdaging als onderwijsassistent

In deze rol leer jij onze studenten begrijpen met wat voor soort werkzaamheden zij te maken kunnen krijgen binnen de commerciële dienstverlening. Denk hierbij aan het definieren van doelgroepen door het doen van onderzoek of het opstellen van een marktonderzoek. Maar ook de kunst van het leren 'verkopen' binnen het vakgebied sales komt terug binnen de Business Lounge. Of het nu gaat om koude acquisitie of relatiebeheer.  Hierdoor ervaren onze studenten de commerciële dienstverlening in de breedste zin van het woord.  

Kortom, jouw begeleiding zorgt ervoor dat de studenten Handel en Ondernemen bewust en geïnspireerd raken om binnen het vakgebied de juiste middelen in te zetten als het gaat om het behalen van commerciële doelstellingen.  Doordat de Business Lounge zich bevindt binnen ons onderwijswinkelcentrum zullen onze studenten met regelmaat ook opdrachten uitvoeren voor de winkels binnen het winkelcentrum. Dit is een echt winkelcentrum waar jouw studenten in aanraking komen met echte klanten. Dankzij deze interne praktijk bereiden we ze goed voor op hun toekomst. Je staat er natuurlijk niet alleen voor. In het onderwijswinkelcentrum werk je nauw samen met collega-onderwijsassistenten, die in verschillende ‘lokalen’ studenten het detailhandel vak leren in de praktijk. Denk aan o.a. de combiwinkel, de slijterij, de bakkerij of brasserie Rood. Samen vormen jullie het onderwijswinkelcentrum. Als collega’s vieren jullie de behaalde successen ook samen. Daarbij is het mooi dat er genoeg kansen liggen om ons onderwijswinkelcentrum verder op de kaart te zetten. Dus waar wacht je nog op? 

Dit moet je daarvoor kunnen 

 • In de schoenen staan van jouw studenten. Jij begrijpt wat ze drijft en weet hoe je ze in beweging brengt. Daarbij ben je in staat om flexibel te kunnen schakelen van het begeleiden van onze mbo studenten op niveau 2 en 4.
 • Studenten met praktijkgerichte opdrachten echt aan de slag laten gaan binnen het vakgebied
 • Kansen zien. Door jouw positieve instelling zie jij waar en hoe jouw studenten zich verder kunnen ontwikkelen. 
 • Recht door zee zijn. Want alleen als je duidelijk bent, steken studenten echt iets van jou op. Net zo goed ben je open en eerlijk naar collega’s. 
 • Blijven leren. Dat doe je niet alleen als persoon, maar ook als expert van jouw afdeling. Zo blijf je graag bij op het gebied van bijvoorbeeld sociale media. 

Dit breng je mee 

 • Een afgeronde mbo-diploma niveau 3 of 4 in de richting van commerciële dienstverlening; 
 • Een mbo-diploma onderwijsassistent niveau 4 (Of je bent bereid om die binnen twee jaar in eigen tijd en op eigen kosten te behalen, waarbij we graag met je meedenken over de mogelijkheden om dit met een overheidssubsidie te bekostigen);
 • Ervaring binnen de commercie is vereist. Daarnaast ben je van nature nieuwsgierig en heb je een aanstekelijk enthousiasme.

Zo belonen we jou

 • Een passend salaris. We bepalen jouw salaris op basis van de functie onderwijsassistent. Daarbij hoort schaal 5 van de cao mbo (minimaal 2213,00 euro en maximaal 3079,00 euro bruto per maand op basis van fulltime).
 • Een eindejaarsuitkering. Als medewerker van ons mbo ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33 procent van jouw salaris.
 • Een pensioen van het ABP, het pensioenfonds voor overheid en onderwijs.
 • Een tegemoetkoming in jouw eventuele reiskosten.
 • Een totaal van naar rato 30 vakantiedagen.

Meer weten?

Heb je nog vragen over deze vacature? Een mailtje naar Rob Jansen is voldoende. Rob is bedrijfsleider van ons onderwijswinkelcentrum en te bereiken via ro.jansen@derooipannen.nl.

Solliciteren

Ben jij enthousiast en wil je meteen solliciteren? Top! Stuur jouw motivatie en cv uiterlijk 31 oktober 2023 in via de sollicitatiebutton t.a.v. Rob Jansen.

Wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren.

 

 

Onderwijsassistent Business Lounge Tilburg Onderwijswinkelcentrum

FTE
0,7-0,9
Functieschaal
cao mbo schaal 5
Salaris
€ 2.213,00 - € 3.079,00
Gewenste startdatum
1 januari 2024
Sluitingsdatum
31 oktober 2023
Solliciteer nu!

Meer weten?

Rob Jansen

Bedrijfsleider winkelcentrum Handel & Ondernemen

ro.jansen@derooipannen.nl