De Rooi Pannen voor bedrijven

Verder kijken. Vooruit denken. En vooral doen. Met gelijke kansen, vernieuwende praktijkfaciliteiten en een compleet aanbod dagen wij een nieuwe generatie vmbo'ers en mbo'ers uit om net zo ondernemend als De Rooi Pannen te worden. Maar dat kunnen wij niet zonder nauwe banden met het bedrijfsleven. We gaan graag de samenwerking aan!

Stages

Als kleinschalige scholengemeenschap met locaties in Tilburg, Eindhoven en Breda zijn wij groots in praktijkgericht onderwijs. Of je nu als mbo’er of vmbo’er start; de handen gaan uit de mouwen. Hier op school, en op jaloersmakende stageplekken in binnen- en buitenland. Meer weten over hoe onze studenten bij jouw bedrijf aan de slag kunnen gaan? Neem dan contact met ons op.

Contactpersonen stages
Een student van De Rooi Pannen tijdens stage bij PSV op het voetbalveld

Cursussen en opleidingen

Bij De Rooi Pannen geloven we in het principe van een Leven Lang Ontwikkelen. Daarom organiseren wij ook eendaagse en meerdaagse cursussen, workshops, opleidingen en trainingen op maat voor iedereen die van ons praktijkgerichte onderwijs wil proeven – om daar een leven lang de voordelen van te plukken.

Bekijk het aanbod
Cursisten tijdens een cursus van De Rooi Pannen

Zakelijke faciliteiten

Vergaderen op een unieke locatie, een hapje eten met zakelijke relaties of overnachten in de buurt van een congres? In onze onderwijshotels in Tilburg, Eindhoven en Breda zorgen onze gastvrije horecastudenten voor een tot in de puntjes verzorgde zakelijke ervaring. 

Ontdek de mogelijkheden
Zakelijke gasten in een vergadering in een van de vergaderlocaties van De Rooi Pannen