Werken bij De Rooi Pannen

Werken bij De Rooi Pannen betekent werken bij een kleinschalige scholengemeenschap met grootse ambities. Met een betrokken team helpen wij leerlingen en studenten op weg in hun reis door het praktijkgerichte onderwijslandschap dat we al zo’n vijftig jaar vormen. Met locaties in Tilburg, Eindhoven en Breda vind jij altijd een werkplek die bij jou past.

Ontdekken hoe echt werken bij De Rooi Pannen kan zijn?

Kun jij je goed in onze leerlingen en studenten verplaatsen? En draag je graag bij aan betekenisvol onderwijs dicht bij de praktijk? Bekijk dan de vacature die bij jou past en solliciteer! 

Bekijk alle vacatures hier
 

De voordelen van werken bij De Rooi Pannen

  • Toonaangevend op het gebied van praktijkgericht onderwijs
  • Kleinschalige teams met grootschalige faciliteiten
  • Een passend salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden

Onze kleinschaligheid helpt studenten én medewerkers groter te worden.

Ilse van Diessen Directiesecretaresse

Blijf op de hoogte van nieuwe vacatures

Staat jouw ideale baan op dit moment niet in ons vacatureoverzicht, dan kunnen we jouw gegevens in portefeuille houden. Wanneer er in de toekomst een vacature beschikbaar komt die aansluit bij jouw profiel, dan zullen we je hierover informeren. Is dit voor jou handig? Laat dan hieronder jouw gegevens achter!

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Geen onderwijsbevoegdheid?

Beschik je (nog) niet over een onderwijsbevoegdheid maar wil je wel docent worden? Of ben je nieuwsgierig naar werken in het onderwijs? Kijk dan ook eens op de site van het Onderwijsloket Midden-Brabant.

Onderwijsloket Midden-Brabant