Voor decanen en mentoren

Ben jij decaan of mentor? 
Dan ben jij een onmisbare schakel in de studiekeuze van jouw leerlingen. Bij De Rooi Pannen vinden we het belangrijk dat iedereen de opleiding kiest die écht bij hen past. Dat is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom helpen we jou en je leerlingen daar graag een handje bij. 

Help jouw leerling kiezen!
Onze studiekeuzeavond van 29 mei komt er aan. Deze avond staat volledig in het teken van het adviseren van twijfelende leerlingen en het vinden van een juiste plek voor hen. Herken jij die leerling(en) in jouw klas? Laat het hem/haar vooral weten of maak gebruik van de digitale posters hieronder om te delen via infoschermen, social media en digitale nieuwsbrieven. 

Poster (liggend)  Poster (staand)

Opleidingsaanbod

De Rooi Pannen heeft acht mbo-scholen in Tilburg, Eindhoven en Breda in de volgende richtingen:

  • Handel & Ondernemen
  • Horeca
  • Toerisme, Leisure & Marketing
  • Vormgeving

We hebben al onze mbo-opleidingen in één overzicht gezet, waarbij je kan filteren op locatie, niveau, leerweg en school.

Ontdek onze opleidingen
De Rooi Pannen

Infogidsen

Ontdek meer over De Rooi Pannen, onze scholen en opleiding in de infogidsen. 

We hebben een algemene infogids waarin al onze mbo-opleidingen zijn opgenomen en een infogids per school. 

Download deze gidsen en deel ze met jouw leerlingen die meer over De Rooi Pannen willen weten. 

Download infogidsen

Studiekeuzehulp

Met mbo-opleidingen in allerlei richtingen, niveaus en leerwegen kunnen leerlingen bij ons alle kanten op. En zo'n groot aanbod kan best overweldigend zijn. 

Leerlingen die nog geen idee hebben welke richting ze op willen of nog twijfelen tussen een paar opleidingen helpen we een handje met een stappenplan met daarin onder andere een studiekeuzetest! Wijs je jouw leerlingen hierop?

Ga naar het studiekeuze stappenplan
Een student van De Rooi Pannen aan laptop

Open dagen en meeloopdagen

We kunnen jouw leerlingen wel vertellen over wat De Rooi Pannen zo bijzonder maakt. Maar eigenlijk moeten ze dat zelf meemaken.

Leerlingen met interesse in De Rooi Pannen? Laat ze weten dat ze welkom zijn op onze open dag, open avond en andere kennismakingsmomenten, dan laten we ze trots zien hoe echt leren kan zijn! 

Bekijk de agenda
De Rooi Pannen

Kom in contact

Heb je een vraag? Bij iedere mbo-opleiding vind je de contactpersoon die je alles over deze opleiding kan vertellen. Andere vragen? Laat hieronder je contactgegevens en vraag achter, dan komen we er zo snel mogelijk bij je op terug. 

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht