Cursus patisserie: basis chocolade

  • Meerdere sessies
  • € 425,-
  • Eindhoven
  • 4 lessen

Patisserie is bestemd voor diegene die meer inspiratie en creativiteit zoekt bij het maken van desserts, taarten, toetjes en andere zoete heerlijkheden. We bieden meerdere cursussen aan in Tilburg als Eindhoven, zowel voor beginners als gevorderden. Deze zijn vooral bedoeld voor personen die van koken hun hobby hebben gemaakt en meer interesse en associatie hebben met de patisseriekeuken.

Waar wacht je op?

Cursus patisserie: basis chocolade

Aanmelden

Interesse? Meld je dan aan voor een van de bovenstaande startdata. Zijn er op dit moment geen startdata zichtbaar? Laat dan alvast je gegevens achter via het aanmeldformulier. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn en er een nieuwe startdatum beschikbaar is, krijg je een seintje van ons. 

Meer informatie

Deze Eindhovense cursus wordt verzorgd door een bevlogen docent patisserie. De cursus start met de oorsprong en het productieproces van chocolade. Er is een proeverij van diverse soorten puur, melk, wit en andere varianten. Het technische aspect voor het verwerken van de chocolade komt uitgebreid aan bod. Je leert verschillende eenvoudige vullingen te maken en te verwerken tot bonbons door middel van enrobé (doorhalen van vullingen in chocolade). Ook komen verschillende soorten repen en andere massieve vormen aan bod.

Studievoorwaarden

Kosten

De kosten voor de basiscursus chocolade zijn 425 euro, inclusief boekengeld. Betaling in termijnen is niet mogelijk.

Certificatie

Bewijs van deelname.

Toelatingseisen

Er is geen vooropleiding vereist.

Contact

Heb je vragen? Stel deze gerust aan Suzanne Vos. Suzanne is cursuscoördinator van Eindhoven Horeca en is te bereiken per mail: s.vos@derooipannen.nl.