Cursus patisserie: basis chocolade
Ben jij op zoek naar inspiratie en creativiteit bij het maken van desserts, taarten, toetjes en andere zoete heerlijkheden? Zoek dan niet verder: met deze patisseriecursus voor de beginnende 'chocolatier' verruimen wij je dessertmogelijkheden en leren we je basistechnieken van chocoladebereidingen. Het technische aspect voor het verwerken van de chocolade komt uitgebreid aan bod, samen met een proeverij van verschillende soorten chocolade.
Startdatums
Lessenreeks:
- Wo 15 januari 2025
- Wo 22 januari 2025
- Wo 29 januari 2025
- Wo 5 februari 2025
Aanmelden
Interesse? En is er ook een startdatum zichtbaar, die jou uitkomt (zie hierboven)? Meld je dan aan via onderstaande button.
Interesse maar is er op dit moment geen startdatum zichtbaar (zie hierboven)? Of ben je verhinderd op deze datum/data? Wil je jouw interesse toch alvast kenbaar maken aan ons? Laat dan je gegevens achter via een open aanmelding:
Laat je gegevens alvast achter
Onderwerpen
- Oorsprong en het productieproces van chocolade.
- Proeverij van diverse soorten puur, melk, wit en andere varianten.
- Het technische aspect van de verwerking van chocolade.
- Verschillende eenvoudige vullingen.
- Verwerking tot bonbons door middel van enrobé (doorhalen van vullingen in chocolade).
- Maken van verschillende soorten repen en andere massieve vormen.
Meer info
Studievoorwaarden
Kosten
De kosten zijn 425 euro, inclusief boekengeld. Betaling in termijnen is niet mogelijk. Deze prijs geldt voor het schooljaar 2024 – 2025.
Toelatingseisen
Er is geen vooropleiding vereist.
Certificatie
Bewijs van deelname
Contact
Heb je vragen? Stel deze gerust aan Suzanne Vos. Suzanne is coördinator van deze cursus en is te bereiken via: s.vos@derooipannen.nl.