Cursus patisserie: chocolade voor gevorderden
Patisserie is bestemd voor diegene die meer inspiratie en creativiteit zoekt bij het maken van desserts, taarten, toetjes en andere zoete heerlijkheden. We bieden meerdere cursussen aan in Tilburg als Eindhoven, zowel voor beginners als gevorderden. Deze zijn vooral bedoeld voor personen die van koken hun hobby hebben gemaakt en meer interesse en associatie hebben met de patisseriekeuken.
Deze cursus bestaat uit 4 lesavonden.
Bekijk in het aanmeldformulier ('Meld je nu aan') onderaan welke startdata beschikbaar zijn.
Waar wacht je op!
Meld je aan
Cursus patisserie: chocolade voor gevorderden
Wat moet je nog meer weten?
Dit is een vervolg op de basiscursus chocolade. De cursus in Eindhoven wordt verzorgd door een bevlogen docent patisserie. Gedurende de lesavonden (17.30 - 21.30 uur) ga je verder met het verwerken van diverse complexe vullingen van snijbonbon, vormbonbon en gevulde chocoladerepen. Echte karamel koken en diverse soorten ganache komen aan bod. Het maken van decoratie en verwerken van gekleurde cacaoboter zit ook in het programma. We sluiten af met het maken van chocoladebloemen.
Studievoorwaarden
Kosten
De kosten voor de cursus chocolade voor gevorderden is 259 euro, inclusief boekengeld. Betaling in termijnen is niet mogelijk.
Certificatie
Bewijs van deelname.
Toelatingseisen
Voor de cursus chocolade voor gevorderden is het raadzaam kennis op het niveau van de basiscursus te hebben.
Contact
Heb je vragen? Stel deze gerust aan Suzanne Vos. Suzanne is cursuscoördinator van Eindhoven Horeca en is te bereiken per mail: s.vos@derooipannen.nl.