Cursus patisserie: chocolade voor gevorderden
Ben jij op zoek naar inspiratie en creativiteit bij het maken van desserts, taarten, toetjes en andere zoete heerlijkheden? Zoek dan niet verder: met deze patisseriecursus voor de gevorderde 'chocolatier' verruimen wij je dessertmogelijkheden verder en leren we je complexe technieken van chocoladebereidingen.
Deze cursus is een vervolg op de basiscursus chocolade.
Waar wacht je op?
Leer complexe technieken van chocoladebereidingen en verras je gasten!
Meld je nu aanStartdatums
Lessenreeks:
- Woensdag 30 oktober 2024
- Woensdag 6 november 2024
- Woensdag 13 november 2024
- Woensdag 20 november 2024
Lessenreeks:
- Woensdag 12 maart 2025
- Woensdag 19 maart 2025
- Woensdag 26 maart 2025
- Woensdag 2 april 2025
Aanmelden
Interesse? En is er ook een startdatum zichtbaar, die jou uitkomt (zie hierboven)? Meld je dan aan via onderstaande button.
Interesse maar is er op dit moment geen startdatum zichtbaar (zie hierboven)? Of ben je verhinderd op deze datum/data? Wil je jouw interesse toch alvast kenbaar maken aan ons? Laat dan je gegevens achter via een open aanmelding:
Laat je gegevens alvast achter
Onderwerpen
- Verwerken van diverse complexe vullingen van snijbonbon, vormbonbon en gevulde chocoladerepen.
- Echte karamel koken.
- Diverse soorten bereidingen van ganache.
- Het maken van decoratie.
- Verwerken van gekleurde cacaoboter.
- Maken van chocoladebloemen.
Meer info
Studievoorwaarden
Kosten
De kosten zijn 425 euro, inclusief boekengeld. Betaling in termijnen is niet mogelijk.
Toelatingseisen
Voor deelname is de basiscursus chocolade vereist.
Certificatie
Bewijs van deelname.
Contact
Heb je vragen? Stel deze gerust aan Suzanne Vos. Suzanne is coördinator van deze cursus en is te bereiken via: s.vos@derooipannen.nl.