Cursus patisserie: chocolade voor gevorderden
Patisserie is bestemd voor diegene die meer inspiratie en creativiteit zoekt bij het maken van desserts, taarten, toetjes en andere zoete heerlijkheden. We bieden meerdere cursussen aan in Tilburg als Eindhoven, zowel voor beginners als gevorderden. Deze zijn vooral bedoeld voor personen die van koken hun hobby hebben gemaakt en meer interesse en associatie hebben met de patisseriekeuken.
Aanmelden
Interesse? Meld je dan aan voor een van de onderstaande startdata. Zijn er op dit moment geen startdata beschikbaar? Laat dan alvast je gegevens achter via het aanmeldformulier. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn en er een nieuwe startdatum beschikbaar is, krijg je een seintje van ons.
Waar wacht je op?
Cursus patisserie: chocolade voor gevorderden
Startdatums
Wat moet je nog meer weten?
Dit is een vervolg op de basiscursus chocolade. De cursus in Eindhoven wordt verzorgd door een bevlogen docent patisserie. Gedurende de lesavonden (17.30 - 21.30 uur) ga je verder met het verwerken van diverse complexe vullingen van snijbonbon, vormbonbon en gevulde chocoladerepen. Echte karamel koken en diverse soorten ganache komen aan bod. Het maken van decoratie en verwerken van gekleurde cacaoboter zit ook in het programma. We sluiten af met het maken van chocoladebloemen.
Studievoorwaarden
Kosten
De kosten voor de cursus chocolade voor gevorderden is 325 euro, inclusief boekengeld. Betaling in termijnen is niet mogelijk.
Certificatie
Bewijs van deelname.
Toelatingseisen
De cursus patisserie basis chocolade is vereist.
Contact
Heb je vragen? Stel deze gerust aan Suzanne Vos. Suzanne is cursuscoördinator van Eindhoven Horeca en is te bereiken per mail: s.vos@derooipannen.nl.