
Cursus patisserie: chocolade voor gevorderden
Ben jij op zoek naar inspiratie en creativiteit bij het maken van desserts, taarten, toetjes en andere zoete heerlijkheden? Zoek dan niet verder: met deze patisseriecursus voor de gevorderde 'chocolatier' verruimen wij je dessertmogelijkheden verder en leren we je complexe technieken van chocoladebereidingen.
Deze cursus is een vervolg op de basiscursus chocolade.
Waar wacht je op?
Leer complexe technieken van chocoladebereidingen en verras je gasten!
Aanmelden
Interesse maar is er op dit moment geen startdatum zichtbaar (zie hierboven)? Of ben je verhinderd op deze datum/data? Wil je jouw interesse toch alvast kenbaar maken aan ons? Laat dan je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken:


Onderwerpen
- Verwerken van diverse complexe vullingen van snijbonbon, vormbonbon en gevulde chocoladerepen.
- Echte karamel koken.
- Diverse soorten bereidingen van ganache.
- Het maken van decoratie.
- Verwerken van gekleurde cacaoboter.
- Maken van chocoladebloemen.
Meer info
Studievoorwaarden
Kosten
De kosten zijn 425 euro, inclusief boekengeld. Betaling in termijnen is niet mogelijk. Deze prijs geldt voor het schooljaar 2024 – 2025.
Toelatingseisen
Voor deelname is de basiscursus chocolade vereist.
Certificatie
Bewijs van deelname.
Contact
Heb je vragen? Stel deze gerust aan Suzanne Vos. Suzanne is coördinator van deze cursus en is te bereiken via: s.vos@derooipannen.nl.
