Cursus Engels op reis

  • Meerdere sessies
  • Eindhoven
  • 10 lessen

Altijd al naar Groot-Brittannië, de Verenigde Staten of misschien wel naar Nieuw-Zeeland willen gaan, maar het toch niet gedaan omdat je dacht dat je Engels niet goed genoeg was en je bang was dat “you would be made fun of”? Dat is niet meer nodig met de cursus Engels op reis! Vergroot je kennis van de Engelse taal en je zelfvertrouwen met de training die wij geven.

Dit ga je leren
Deze cursus bestaat uit 10 lessen van ieder 2 uur. Daarin leer je (bijna) alles over hotels, hoe je een kamer moet boeken, hoe je wat kunt bestellen in een restaurant of in een pub, je leert de weg te vragen en hoe je moet reizen, we leren je hoe je moet betalen met ponden of dollars en na afloop van de cursus kun je ook van alles over je zelf vertellen en een praatje maken (dat heet “small talk” in het Engels) met iemand uit het land waar je op vakantie bent.

Hoe doen we dat?
We werken met een boek, maar wat we vooral veel doen is spreekvaardigheid oefenen, luisteren naar elkaar en naar Engelstalige filmpjes en gesprekken en natuurlijk ook een beetje grammatica.

Tijdens de lessen mogen er fouten gemaakt worden, we leren van en met elkaar maar het allerbelangrijkste is dat je er plezier in hebt. So…hope to see you soon!

Aanmelden
Interesse? Meld je dan aan voor een van de onderstaande startdata. Zijn er op dit moment geen startdata beschikbaar? Laat dan alvast je gegevens achter via het aanmeldformulier. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn en er een nieuwe startdatum beschikbaar is, krijg je een seintje van ons. 

Waar wacht je op?

Vergroot je kennis van het Engels en gebruik het op vakantie!

Meer informatie

Kosten

Op aanvraag.

Certificatie

Je ontvangt na afronding een bewijs van deelname.

Toelatingseisen

Voor deelname aan de cursus Engels op reis is geen specifieke vooropleiding vereist.

Contact

Heb je vragen? Stel deze gerust aan Ron Bogaerts. Ron is te bereiken per mail: r.bogaerts@derooipannen.nl

Studievoorwaarden

Overzicht studievoorwaarden