Gasten, klanten en zakelijk

Eten bij De Rooi Pannen

Eten in een restaurant van een school. Dat is pas een beleving! Horecatoppers in de dop van onze vmbo- en mbo-scholen staan voor u klaar in onze restaurants in Tilburg, Eindhoven en Breda. Van fine dining met de laatste gastronomische trends tot casual genieten van klassiekers. Met elf restaurants met ieder een uniek concept wordt u steeds weer verrast.

Ontdek onze restaurants

Heerlijk wegdromen in onze onderwijshotels

Overnachten in een hotel gerund door studenten? Bij onze horecascholen in Tilburg, Eindhoven en Breda kan het! In de drie onderwijshotels ontvangen enthousiaste studenten u voor een onvergetelijke ervaring. En onze studenten? Die leren omgaan met echte hotelgasten. Zo echt kan leren zijn bij De Rooi Pannen. Waar komt u overnachten?

Ontdek onze hotels

Vergaderen bij De Rooi Pannen

Vergaderen op een unieke locatie? In onze onderwijshotels in Tilburg, Eindhoven en Breda zorgen onze gastvrije horecastudenten voor een tot in de puntjes verzorgde zakelijke bijeenkomst. En door uw volgende meeting bij De Rooi Pannen te organiseren, draagt u bij aan de praktijkervaring van onze studenten. Zo echt kan leren zijn!

Ontdek onze vergaderruimtes

Winkelen bij De Rooi Pannen

Ook voor je dagelijkse boodschappen kun je bij De Rooi Pannen terecht. Mbo-studenten houden het onderwijswinkelcentrum in Tilburg draaiende, en onze vmbo-leerlingen verkopen in de onderwijswinkels zelfgemaakte producten. Kunnen we u ergens mee helpen of kijkt u even rond?

Ontdek onze winkels