Oud-studentennetwerk

Welkom in jouw oud-studentennetwerk met een sterk groeiend aantal leden. Zo blijven we samen groeien. Wij hebben jou namelijk ook na het afstuderen van alles te bieden. Ook kun jij nog veel betekenen voor jouw mede-oud-studenten en de school.

Meld je aan 

Waarom aansluiten bij het oud-studentennetwerk van De Rooi Pannen

Graag verwelkomen wij jou bij Oud-studentennetwerk De Rooi Pannen. Zo blijven we samen groeien. Ook na je afstuderen ben je namelijk van toegevoegde waarde. Zo kunnen huidige studenten van jouw bedrijfservaring leren door middel van gastcolleges en bedrijfsbezoeken. Of je bent ambassadeur op onze open dag of examineert bij examens. Daarnaast bieden wij je uiteraard ook de mogelijkheid om in contact te komen met andere oud-studenten door middel van deze website en diverse events op de onderwijsafdelingen. 

Het is allemaal begonnen bij De Rooi Pannen

Nick van Lieverloo Oud-student aan het woord

Zeven redenen om je aan te melden

 • Oude banden aanhalen
  Je kunt via het oud-studentennetwerk oude banden aanhalen met andere oud-studenten uit jouw studietijd. Gewoon voor de gezelligheid of om zakelijke nieuwtjes uit te wisselen.
 • Nieuwe contacten leggen
  Het is ook mogelijk om nieuwe contacten te leggen. Misschien dat een oud-student uit een ander leerjaar wel iets kan betekenen voor jou of jouw organisatie. Of andersom.
 • Op de hoogte blijven
  De Rooi Pannen is voortdurend in beweging. Misschien ben je wel benieuwd naar de laatste ontwikkelingen op onze school. Wat voor onderwijs geven we nu? We houden je op de hoogte met ons nieuwsoverzicht. 
 • Huidige studenten een handje helpen
  Als oud-student sta jij met beide benen in de praktijk. Daarmee kun je op allerlei manieren onze huidige studenten een handje helpen. Bijvoorbeeld door een gastcollege te geven of door te helpen bij de examinering.
 • Werknemers of stagiairs vinden
  Een openstaande vacature in jouw organisatie? Of een werkervaringsplaats die ontstaat? Je maakt er wellicht een oud-student of stagiair blij mee. Vaak komen de beste tips namelijk uit je eigen netwerk.
 • Kansen pakken
  De oud-studenten uit jouw studietijd kunnen overal terechtgekomen zijn. Wellicht ontstaat daar wel een interessante vacature. Jij bent als eerste op de hoogte, zodat jij die ene kans pakt.
 • Elkaar weer eens treffen
  Iedere school organiseert elk schooljaar een evenement voor oud-studenten. Dat is een mooie gelegenheid om elkaar op een ongedwongen manier weer eens te treffen.

 

Meld je aan voor het oud-studentennetwerk