Relatiedag Eindhoven Horeca

Tijdens onze relatiedag wil De Rooi Pannen Eindhoven Horeca graag samen met jou stilstaan bij het versterken van relaties, het delen van kennis en het creëren van samenwerkingsmogelijkheden tussen BPV-bedrijven, alumni en natuurlijk de school zelf. 

Dit doen we op maandag 10 november 2025. Via onderstaande button kun je je aanmelden voor de relatiedag.

Aanmelden

 

Lees hierna meer over het programma en de verschillende workshops van de relatiedag.

Programma

14.30 - 15.00 uur | Inloop

15.00 - 15.30 uur | Officiële opening 

15.30 - 16.30 uur | Workshops ronde 1 

16.30 - 17.00 uur | Pauze

17.00 - 18.00 uur | Workshops ronde 2 

18.00 - 19.30 uur | Foodplein 

19.30 - 22.00 uur | Feestelijke afsluiting 

Dit zijn onze workshops:

Inspiratiesessie horeca (door Mounir Riffi)

Duik in het verhaal van Mounir Riffi: hoe hij zichzelf van een ongemotiveerde mbo-student in een gemotiveerde spreker veranderde. Zijn ervaringen, van straatwijsheid tot de wereld van sociale media, gaven hem de inzichten om zijn initiële negatieve mindset te overwinnen. Zijn verhaal is niet alleen een bron van inspiratie voor hemzelf, maar ook voor iedereen die op zoek is naar persoonlijke groei en positieve verandering.

Meer over Mounir

Jobsurfing (door Frank Brand)

Werkgevers krijgen via JobSurfing toegang tot een groeiende database van studenten en werkzoekenden, waarbij alle partijen zelf het initiatief kunnen nemen om contact te leggen. Dit verlaagt de drempel en versnelt het wervingsproces. Door het vaste lage tarief zijn er geen verborgen kosten per vacature of sollicitatie. Kom er via deze workshop van Frank Brand achter waarom we als De Rooi Pannen gekozen hebben voor JobSurfing, wat het ons brengt en wat we ermee kunnen.

Meer over Jobsurfing

Foodfotografie (door Vianne Scharloo)

In de wereld van vandaag zijn je gasten een groot deel van de dag online. Om met hen in contact te komen, is het daarom belangrijk dat je zaak ook online aanwezig is. Op een manier waarmee jouw restaurant opvalt en zich onderscheidt van de rest. Met foto’s van jouw overheerlijke gerechten trek je de aandacht en kun je jouw volgers op social media verleiden om langs te komen. En wanneer volgers foto’s delen en liken, komt jouw zaak onder de aandacht van een grotere doelgroep. Het is zien en gezien worden.

Meer over Vianne

Gecultiveerd vlees (door Crole Hoeve)

Al vier generaties duurt de liefde voor runderen vanuit de Crole Hoeve. De Crole Hoeve is bezig om gecultiveerd rundvlees te realiseren op de boerderij. Met haar kleine veekudde, wil ze in de toekomst kwaliteitsvlees produceren, zonder dat het dier ervoor naar de slacht hoeft. Een sterk staaltje innovatie! Kom alles te (w)eten tijdens deze workshop van Leon Moone.

Meer over Crole Hoeve

AI (door Jeroen Crauwels)

Jeroen Crauwels de belangrijkste en meest actuele ontwikkelingen en nieuwe inzichten uit vanuit persoonlijk onderwijskundige perspectief en carrière-reis van digibeet (taaldocent zonder enige affiniteit met technologie) tot internationaal leertechnologie expert (in corporate L&D en beroepsonderwijs) en internationaal EdTech ondernemer. Hij gaat daarbij in op niet alleen de transformatie van het onderwijs, maar ook die van onszelf, als onderdeel van de digitale transformatie die al volop aan het plaatsvinden is in de beroepspraktijk

SBB (door Toine de Goede)

SBB neemt jou mee in een inspirerende workshop vol vernieuwing en vooruitzicht. Ontdek welke veranderingen er aan komen in de opleidingen, hoe nieuwe vakrichtingen aansluiten op de arbeidsmarkt van morgen, en waar studenten en bedrijven samen kansen kunnen grijpen. Het thema hospitality staat hierbij centraal: hoe blijf je gastvrij en wendbaar in een sector die nooit stilstaat? Laat je informeren, inspireren en uitdagen. Nieuwe opleidingen zijn de sleutel tot nieuwe mogelijkheden — voor studenten, werkgevers én de toekomst. Samen bouwen aan groei en perspectief!

Wondere wereld van gedistilleerd (door Van Eyck)

Tijdens deze workshop neemt Van Eyck je graag mee in de wondere wereld van het gedistilleerd. Denk daarbij aan verschillende grondstoffen, productiemethoden en smaken. En uiteraard ga je proeven om de theorie en praktijk samen te laten komen.

Aanmelden

Aanmelden voor de relatiedag doe je eenvoudig door op de knop 'Aanmelden' te klikken. 

Bij je aanmelding kun je aangeven bij welke programmaonderdelen je wilt aansluiten: workshops, foodplein en/of netwerkborrel. Er zijn twee rondes workshops.

Aanmelden