Proef- en beleefdag bij Tilburg Vmbo

  • meerdere momenten per schooljaar

Ben jij op zoek naar een goede én leuke vervolgschool en ben je benieuwd wat het vmbo van De Rooi Pannen jou te bieden heeft? Kom dan eens langs op een van onze proef- en beleefdagen. Je gaat een middag lang sfeer proeven en de lessen op onze school echt meemaken. We geven jou tijdens zo'n middag een kijkje in de keuken van onze profielen. Lees hieronder meer over de profielen.

De proef- en beleefdagen voor het schooljaar 2023-2024 zijn voorbij. Komend schooljaar komen er weer nieuwe data beschikbaar. Houd de website in de gaten voor meer info.

Handel-Ondernemen-Vormgeving
Je maakt kennis met het ontwerpen van posters, flyers, programmaboekjes etc. Maar ook marketing, het omgaan met klanten en het maken en onderhouden van een website komen aan bod. Je werkt met hout, verf, metaal, computers, camera’s en zet multimedia in. Ook werk je twee- en driedimensionaal. Oftewel: een creatieve, ondernemende basis waar je alle kanten mee op kunt.

Horeca-Bakkerij-Recreatie
Je leert alles over hygiëne, veiligheid, gezonde voeding, diverse kook- en baktechnieken, serveren en het ontvangen van gasten tijdens hun vakantieverblijf. Wat je na onze opleiding ook gaat doen, je leert bij ons hoe je gastvrij met mensen omgaat. En dat is altijd nuttig.

Media-Vormgeving-ICT
Je gaat technisch en creatief aan de slag. Je leert over software en hardware van computers en je gaat ook computers repareren. Je gaat aan de slag met films monteren, foto’s bewerken, apps bouwen en robotica. Ook leer je de basis van het vormgeven, je leert welke tools je hierbij kunt gebruiken en je gaat jouw product ook echt maken.