Cursus sociale hygiëne

  • Eenmalig
  • Tilburg
  • InCompany-training, op aanvraag

Schenk jij alcoholhoudende dranken in een horecabedrijf of op een evenement? Dan ben je verplicht je te houden aan de Alcoholwet. Jij of je leidinggevende moet in het bezit zijn van de SVH Verklaring Sociale Hygiëne. Onze cursus Sociale Hygiëne bereidt je in slechts één dag voor op het relevante examen. SVH neemt het examen aansluitend aan de cursusdag af. 

Waar wacht je op?

Laat jouw medewerkers binnen een dag hun SVH-diploma Sociale Hygiëne halen!

Inhoud

Met sociale hygiëne wordt bedoeld de kennis over en inzicht in de invloed van het gebruik van alcoholhoudende drank op het gedrag van mensen. Het gaat overigens niet alleen over alcohol, maar ook over drugs, gokken, gastvrijheid, wet- en regelgeving in de horeca, het sociaal-hygiënisch beleid en arbeidswetgeving. 

Tijdens de lesdag leer je onder meer hoe je het beste in actie kunt komen in bepaalde situaties. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de-escalerend gedrag.

Aanmelden

Dit is een Incompany-training, op aanvraag. Heb jij interesse om deze training in jouw organisatie te laten verzorgen? 

Laat het dan weten aan coördinator Bianca Struik via onderstaande button. Bianca neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om samen de mogelijkheden door te spreken.

Breng mij in contact!

Studievoorwaarden

Kosten

Op aanvraag. De prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers aan deze incompany-training. Het minimaal aantal cursisten is 10.

Toelatingseisen

Voor deelname is geen specifieke vooropleiding vereist. Wel is beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift vereist.

Certificatie

Diploma SVH Sociale Hygiëne

Contact

Heb je vragen? Stel deze gerust aan Bianca Struik. Bianca is coördinator van deze cursus en is te bereiken via: b.struik@derooipannen.nl