Cursus sociale hygiëne

  • Eenmalig
  • € 495,-
  • Tilburg
  • 1 lesdag met afsluitend examen

 nbSchenk jij alcoholhoudende dranken in een horecabedrijf of op een evenement? Dan ben je verplicht je te houden aan de Alcoholwet. Jij of je leidinggevende moet in het bezit zijn van de SVH Verklaring Sociale Hygiëne. Onze cursus Sociale Hygiëne bereidt je in slechts één dag voor op het relevante examen. SVH neemt het examen aansluitend aan de cursusdag af. 

Waar wacht je op?

Haal binnen een dag je SVH-diploma Sociale Hygiëne!

Startdatums

ma. 15 april 2024 09:00 - 17:00

Aanmelden

Interesse? Meld je dan aan voor een van de bovenstaande startdata. Zijn er op dit moment geen startdata zichtbaar? Laat dan alvast je gegevens achter via het aanmeldformulier. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn en er een nieuwe startdatum beschikbaar is, krijg je een seintje van ons. 

Inhoud

Met sociale hygiëne wordt bedoeld de kennis over en inzicht in de invloed van het gebruik van alcoholhoudende drank op het gedrag van mensen. Het gaat overigens niet alleen over alcohol, maar ook over drugs, gokken, gastvrijheid, wet- en regelgeving in de horeca, het sociaal-hygiënisch beleid en arbeidswetgeving. Tijdens de lesdag leer je onder meer hoe je het beste in actie kunt komen in bepaalde situaties. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de-escalerend gedrag.

Ongeveer twee weken voor aanvang van de cursus ontvang je het lesmateriaal ter voorbereiding. Tijdens de cursusdag zelf is koffie, thee en een lunch inbegrepen in het cursusgeld. Inschrijven is mogelijk tot twee weken voor de lesdatum.

Studievoorwaarden

Kosten

De kosten voor deze cursus bedragen 495 euro (vrijgesteld van btw). Dit is inclusief boekengeld en examen; een eventueel herexamen is niet inbegrepen.

Toelatingseisen

Voor deelname is geen specifieke vooropleiding vereist. Wel is beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift vereist.

Certificatie

Diploma SVH Sociale Hygiëne

Contact

Heb je vragen? Stel deze gerust aan Bianca Struik. Bianca is cursuscoördinator van Tilburg Horeca en is te bereiken per mail: b.struik@derooipannen.nl