Cursus koken voor beginners
De cursus koken voor beginners is bestemd voor degenen die de grondbeginselen van het koken onder de knie willen krijgen om voor zichzelf of enkele gasten een kwalitatieve maaltijd op tafel te kunnen zetten. Per lesavond wordt een onderwerp behandeld zodat alles duidelijk en overzichtelijk blijft. Naar aanleiding van dit onderwerp worden diverse variaties gemaakt. De door jou bereide gerechten mag je mee naar huis nemen.
Aan de hand van de in deze cursus aangeleerde technieken zijn de kennis en vaardigheden verder uit te breiden door zelf in de keuken te experimenteren of door middel van het volgen van een vervolgcursus of kookworkshop. Messen worden tijdens de lessen ter beschikking gesteld.
Aanmelden
Interesse? Meld je dan aan voor een van de onderstaande startdata. Zijn er op dit moment geen startdata beschikbaar? Laat dan alvast je gegevens achter via het aanmeldformulier. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn en er een nieuwe startdatum beschikbaar is, krijg je een seintje van ons.
Waar wacht je op?
Breid jouw kookkennis uit
Tijdens de cursus komen de volgende onderwerpen aan de orde:
- Trekken van bouillons
- Maken van gebonden soepen
- Aardappelgarnituren
- Groentebereidingen
- Vlees- en sausbereiding
- vis- en gevogeltebereiding
- Pasta’s en rijstgerechten
- Nagerechten
Studievoorwaarden
Kosten
395 euro, inclusief boekengeld (of in twee termijnen van 200 euro)
Certificatie
Certificaat De Rooi Pannen.
Toelatingseisen
Voor deelname aan de cursus koken voor beginners is geen vooropleiding vereist.
Contact
Heb je vragen? Stel deze gerust aan Bianca Struik. Bianca is cursuscoördinator van Tilburg Horeca en is te bereiken per mail: b.struik@derooipannen.nl.