Cursus koken voor beginners

  • Horeca en gastvrijheid
  • € 450, -
  • Tilburg
  • 5 lessen

De cursus koken voor beginners is bestemd voor degenen die de grondbeginselen van het koken onder de knie willen krijgen om voor zichzelf of enkele gasten een kwalitatieve maaltijd op tafel te kunnen zetten. De door jou bereide gerechten mag je mee naar huis nemen. 

De cursus gaat door bij voldoende inschrijvingen.

Waar wacht je op?

Breid jouw kookkennis uit!

Meld je nu aan

Inhoud

Aan de hand van de in deze cursus aangeleerde technieken zijn de kennis en vaardigheden verder uit te breiden door zelf in de keuken te experimenteren of door middel van het volgen van een vervolgcursus of kookworkshop. Messen en keukenmaterialen worden tijdens de lessen ter beschikking gesteld. Bij de eerste les ontvang je een reader met daarin alle recepturen.

Onderwerpen

  • Stamppotten (zomer en winter)
  • Pasta’s (lasagne en spaghetti)
  • Rijstgerechten (paella en risotto)
  • De klassieker AVG (aardappelen, vis/vlees/vega en groenten)
  • Maaltijdsalade (couscous en salade Niçoise) 

Meer info

Studievoorwaarden

Kosten

450 euro (inclusief 21% btw), inclusief boekengeld (of in twee termijnen van 225 euro). 

Toelatingseisen

Voor deelname aan de kookcursus in Tilburg (voor beginners) is geen vooropleiding vereist.

Certificatie

Bewijs van deelname

Contact

Heb je vragen? Stel deze gerust aan Bianca Struik. Bianca is cursuscoördinator van Tilburg Horeca en is te bereiken per mail: b.struik@derooipannen.nl.