Cursus koken voor beginners

  • Meerdere sessies
  • € 395,-
  • Tilburg

De cursus koken voor beginners is bestemd voor degenen die de grondbeginselen van het koken onder de knie willen krijgen om voor zichzelf of enkele gasten een kwalitatieve maaltijd op tafel te kunnen zetten. Per lesavond wordt een onderwerp behandeld zodat alles duidelijk en overzichtelijk blijft. Naar aanleiding van dit onderwerp worden diverse variaties gemaakt. De door jou bereide gerechten mag je mee naar huis nemen. 

Aan de hand van de in deze cursus aangeleerde technieken zijn de kennis en vaardigheden verder uit te breiden door zelf in de keuken te experimenteren of door middel van het volgen van een vervolgcursus of kookworkshop. Messen worden tijdens de lessen ter beschikking gesteld.

Deze cursus bestaat uit 8 lesdagen.

Bekijk in het aanmeldformulier ('Meld je nu aan') onderaan welke startdata beschikbaar zijn. 

Waar wacht je op!
Meld je aan

Breid jouw kookkennis uit

Tijdens de cursus komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Trekken van bouillons
  • Maken van gebonden soepen
  • Aardappelgarnituren
  • Groentebereidingen 
  • Vlees- en sausbereiding 
  • vis- en gevogeltebereiding 
  • Pasta’s en rijstgerechten 
  • Nagerechten

Studievoorwaarden

Kosten

395 euro, inclusief boekengeld (of in twee termijnen van 200 euro)

Certificatie

Certificaat De Rooi Pannen.

Toelatingseisen

Voor deelname aan de cursus koken voor beginners is geen vooropleiding vereist.

Contact

Heb je vragen? Stel deze gerust aan Bianca Struik. Bianca is cursuscoördinator van Tilburg Horeca en is te bereiken per mail: b.struik@derooipannen.nl.