Opleiding kok

  • Meerdere sessies
  • € 3150,-
  • Tilburg
  • Prijs is afhankelijk van traject

Werk jij al in een professionele keuken? Of ben jij een enthousiaste thuiskok en wil je van je hobby je beroep maken, maar mis je nog de juiste papieren? Dan is onze opleiding kok in Tilburg echt iets voor jou! 

De opleiding vindt plaats in een van onze Tilburgse keukens en biedt plaats aan in totaal 12 studenten. Elke opleidingsgroep staat onder leiding van een ervaren praktijkdocent.

Waar wacht je op?

Leer de basistechnieken en ontwikkel je verder op culinair vlak!

Meld je nu aan

SVH branche-diploma of Mbo-diploma niveau 2?

Je sluit deze opleiding af met een SVH-branche erkend diploma of een Mbo-diploma niveau 2 van De Rooi Pannen. In een kennismakingsgesprek voorafgaand aan de opleiding kijken we samen welk traject het beste bij jou past. Na je aanmelding krijg je een uitnodiging voor het kennismakingsgesprek. 

Bekijk hieronder de verschillen tussen de twee type diplomeringen.

SVH-branche erkend diploma 

  • Vakken:
    • praktijk keuken
    • vaktheorie keuken en huiswerkopdrachten
    • keuzedelen: eetcultuur en -wensen, inspelen op innovaties
  • Geen stage vereist, werken in een keuken is een pré.

Mbo-diploma niveau 2 van De Rooi Pannen

  • Vakken:
    • praktijk keuken
    • vaktheorie keuken en huiswerkopdrachten
    • keuzedelen: eetcultuur en -wensen, inspelen op innovaties
    • loopbaan- en burgerschapportfolio
    • examen Nederlands, Engels, rekenen
  • Minimaal 24 uur per week gedurende 30 weken stage in een erkend leerbedrijf.
     

Meer informatie

Studievoorwaarden

Kosten

Traject SVH-branche erkend diploma
€3.150 (vrijgesteld van btw), inclusief boekengeld en examen (kosten voor eventueel herexamen niet inbegrepen). 
Betaling in (zeven) termijnen is mogelijk.

Traject Mbo-diploma niveau 2
Dit is een maatwerktraject. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we de mogelijkheden met elkaar.

Certificatie

Je ontvangt na succesvolle afronding van het traject dat je volgt:

  • een SVH-branche erkend diploma, of
  • een mbo-diploma niveau 2

Toelatingseisen

  • Je bent ten minste 21 jaar. 
  • Je hebt een vmbo-diploma of diploma Horeca-assistent.
  • Je werkt in een erkend leerbedrijf, wanneer je kiest voor het traject mbo-diploma kok niveau 2.
  • Je hebt een volledige beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Indien van toepassing, heb je een diploma NT2.
  • Tijdens de opleiding zorg je ervoor dat je ten minste 80% van de tijd aanwezig bent. Dit geldt voor zowel het theorie- als het praktijkdeel.

Contact

Heb je vragen? Stel deze gerust aan Bianca Struik. Bianca is coördinator van deze opleiding en is te bereiken via: b.struik@derooipannen.nl.