Opleiding leermeester

  • Horeca en gastvrijheid
  • ‚ā¨ 950,-
  • Tilburg
  • 3 lessen en afsluitend examen

Leermeesters zijn cruciaal bij de ontwikkeling van jonge medewerkers in de horeca. Ze begeleiden, delen hun kennis en leiden de vakmensen van morgen op.

Om een erkend leerbedrijf te worden, dient u te beschikken over het diploma Leermeester. Het contact met de collega-leermeesters en het uitwisselen van ervaringen vormt een wezenlijk onderdeel van de training. Voor de overige voorwaarden om erkend te worden als leerbedrijf, dient u contact op te nemen met SBB via telefoonnummer 088 - 338 0000.

Waar wacht je op?

Draag bij aan de ontwikkeling van jonge medewerkers in de horeca

Meld je nu aan

Startdatums

wo. 30 oktober 2024 09:30 - 16:30

Aanmelden

Heb jij interesse in deze opleiding maar is er op dit moment geen startdatum hierboven zichtbaar? Of ben je verhinderd op deze datum/data? Maar wil je jouw interesse wel alvast kenbaar maken aan ons? Laat dan je gegevens achter via een open aanmelding: 

Laat je gegevens alvast achter

Zit er wel een startdatum bij die jou uitkomt? Meld je dan snel aan voor een van de bovenstaande startdata via onderstaande button.

Meld je nu aan

Inhoud

Tijdens de cursus bereiden we je voor op het SVH-examen Leermeester en je (toekomstig) leermeesterschap. De lesstof bestaat voor een deel uit theorie, maar de focus ligt op het praktijkgedeelte. Het schrijven van een portfolio is een onderdeel van deze cursus.

Het SVH-examen Leermeester bestaat uit drie onderdelen:

  • Praktijkexamen 'Coachen & Begeleiden'
  • Theorie-examen
  • Portfolio

Het examen is bij De Rooi Pannen, dus op de locatie waar ook de lessen worden verzorgd. Wanneer je voor alle onderdelen geslaagd bent, ontvang je het diploma SVH Leermeester.
 

Meer informatie

Studievoorwaarden

Kosten

950 euro (vrijgesteld van btw) inclusief boekengeld, lunch en examen (eventueel herexamen niet inbegrepen). Betaling in termijnen is niet mogelijk.

Certificatie

Je ontvangt na succesvolle afronding het diploma SVH Leermeester.

Toelatingseisen

Voor deelname aan de cursus Leermeester is geen vooropleiding vereist. Beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift is noodzakelijk (diploma NT2 verplicht).

Wanneer u een relevant mbo niveau 4-diploma heeft in combinatie met twee jaar relevante praktijkervaring, kunt u mogelijk bij SBB geregistreerd worden als praktijktopleider in het register Praktijkopleider. Informeer bij SBB naar de mogelijkheden via telefoonnummer 088 - 338 0000.

Contact

Heb je vragen? Stel deze gerust aan Bianca Struik. Bianca is cursuscoördinator van Tilburg Horeca en is te bereiken per mail: b.struik@derooipannen.nl.