Opleiding zelfstandig werkend kok

  • Meerdere sessies
  • € 3300,-
  • Tilburg
  • Prijs is afhankelijk van traject

Ben jij een horecatalent dat graag met zijn handen werkt? Werk je al in een horecakeuken maar wil je een diploma halen om (straks) zelfstandig aan de slag te kunnen? En wil je werken onder de verantwoordelijkheid van een leidinggevende? Dan is onze opleiding Zelfstandig werkend kok echt iets voor jou.

Waar wacht je op?

Ga straks zelfstandig aan de slag in een horecakeuken!

Meld je nu aan

SVH branche-diploma of Mbo-diploma niveau 3?

Je sluit deze opleiding af met een SVH-branche erkend diploma of een Mbo-diploma niveau 3 van De Rooi Pannen. In een kennismakingsgesprek voorafgaand aan de opleiding kijken we samen welk traject het beste bij jou past. Na je aanmelding krijg je een uitnodiging voor het kennismakingsgesprek. 

Bekijk hieronder de verschillen tussen de twee type diplomeringen.

SVH-branche erkend diploma 

  • Vakken:
    • praktijk keuken
    • vaktheorie keuken en huiswerkopdrachten
    • keuzedelen: eetcultuur en -wensen, inspelen op innovaties geschikt voor niveau 3, regionale specialiteiten en producten
  • Geen stage vereist, je werkt wel in een horecakeuken.

Mbo-diploma niveau 3 van De Rooi Pannen

  • Vakken:
    • praktijk keuken
    • vaktheorie keuken en huiswerkopdrachten
    • keuzedelen: eetcultuur en -wensen, inspelen op innovaties geschikt voor niveau 3, regionale specialiteiten en producten
    • loopbaan- en burgerschapportfolio
    • examen Nederlands, Engels, rekenen
  • Minimaal 24 uur per week gedurende 30 weken stage in een erkend leerbedrijf.

Meer informatie

Studievoorwaarden

Kosten

Traject SVH-branche erkend diploma
€3.300 (vrijgesteld van btw) inclusief boekengeld en examen (kosten voor eventueel herexamen niet inbegrepen). 
Betaling in (zeven) termijnen is mogelijk.

Traject Mbo-diploma niveau 3
Dit is een maatwerktraject. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we de mogelijkheden met elkaar.

Certificatie

Je ontvangt na succesvolle afronding van het traject dat je volgt:

  • een SVH-branche erkend diploma zelfstandig werkend kok, of
  • een mbo-diploma niveau 3 van De Rooi Pannen

Toelatingseisen

  • Je bent ten minste 21 jaar. 
  • Je hebt een diploma Kok niveau 2 of een SVH erkend diploma Kok.
  • Je werkt in een erkend leerbedrijf, wanneer je kiest voor het traject mbo-diploma kok niveau 3.
  • Je werkt in een horecakeuken, wanneer je kiest voor het traject SVH erkend diploma niveau 3.
  • Je hebt een volledige beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Indien van toepassing, heb je een diploma NT2.
  • Tijdens de opleiding zorg je ervoor dat je ten minste 80% van de tijd aanwezig bent. Dit geldt voor zowel het theorie- als het praktijkdeel.

Contact

Heb je vragen? Stel deze gerust aan Bianca Struik. Bianca is coördinator van deze opleiding en is te bereiken via: b.struik@derooipannen.nl.