Opleiding zelfstandig werkend kok
Ben jij een horecatalent dat graag met zijn handen werkt? Werk je al in een horecakeuken maar wil je een diploma halen om (straks) zelfstandig aan de slag te kunnen? En wil je werken onder de verantwoordelijkheid van een leidinggevende? Dan is onze opleiding Zelfstandig werkend kok echt iets voor jou.
Na je aanmelding krijg je een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek. Je sluit de opleiding af met een SVH-branche erkend diploma.
Deze opleiding is in schooljaar '25-'26 reeds van start gegaan. In schooljaar '26-'27 start op een nader te bepalen datum de volgende.
Vakken
- Praktijk keuken
- Vaktheorie keuken en huiswerkopdrachten
- Keuzedelen: eetcultuur en -wensen, inspelen op innovaties geschikt voor niveau 3, regionale specialiteiten en producten
Geen stage vereist, je werkt wel in een horecakeuken.
Meer informatie
Studievoorwaarden
Kosten
€3.300 (vrijgesteld van btw) inclusief boekengeld en examen (kosten voor eventueel herexamen niet inbegrepen). Betaling in (zeven) termijnen is mogelijk.
Deze prijs geldt voor het schooljaar 2025 – 2026.
Certificatie
Je ontvangt na succesvolle afronding van het examen het SVH-branche erkend diploma zelfstandig werkend kok.
Toelatingseisen
- Je bent ten minste 21 jaar.
- Je hebt een diploma Kok niveau 2 of een SVH erkend diploma Kok.
- Je werkt in een horecakeuken.
- Je hebt een volledige beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Indien van toepassing, heb je een diploma NT2.
- Tijdens de opleiding zorg je ervoor dat je ten minste 80% van de tijd aanwezig bent. Dit geldt voor zowel het theorie- als het praktijkdeel.
Contact
Heb je vragen? Stel deze gerust aan Bianca Struik. Bianca is coördinator van deze opleiding en is te bereiken via: b.struik@derooipannen.nl.