Training HACCP

  • Horeca en gastvrijheid
  • Tilburg
  • InCompany-training, op aanvraag

De hygiënecode voor de horeca is de wettelijke leidraad voor toepassing van de haccp-wetgeving binnen jouw bedrijf. Breng je medewerkers, in twee dagen van ieder circa drie uur, op de hoogte van de CCP's en basisvoorwaarden.

Voor een optimaal resultaat kan onze trainer vooraf een mystery visit aan jouw bedrijf brengen. Zo kan de actuele situatie worden meegenomen in de training.

Waar wacht je op?

Breng jouw medewerkers op de hoogte van de CCP's en basisvoorwaarden!

Lesonderwerpen

  • Basisvoorwaarden
  • Wetgeving
  • Processtappen
  • Voedselveiligheid
  • Verschillen tussen bacteriën en virussen
  • Aantoonbaar voedselveilig werken
  • Je maakt een afdruk van diverse risicovolle producten en werkplekken. Vervolgens kun je zelf het resultaat aflezen - een echte eyeopener.

Aanmelden

Dit is een Incompany-training, op aanvraag. Heb jij interesse om deze training in jouw organisatie te laten verzorgen? 

Laat het dan weten aan coördinator Bianca Struik via onderstaande button. Bianca neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om samen de mogelijkheden door te spreken.

Breng mij in contact!

Studievoorwaarden

Kosten

Op aanvraag. De prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers aan deze incompany-training. 

Toelatingseisen

Voor deelname is geen specifieke vooropleiding vereist. Wel is beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift vereist.

Certificatie

Certificaat De Rooi Pannen

Contact

Heb je vragen? Stel deze gerust aan Bianca Struik. Bianca is coördinator van deze training en is te bereiken via: b.struik@derooipannen.nl