Verkooptraining voor de salesprofessional

  • Meerdere sessies
  • ‚ā¨ 995,-
  • Tilburg
  • 5 lessen

Word een held in verkopen! Gedurende 5 dinsdagavonden ga jij aan de slag om je verkoopvaardigheden te verbeteren. Net als bij sport moet je als salesprofessional trainen om optimaal te presteren tijdens de wedstrijd: het verkoopgesprek. Onder leiding van een gedreven trainer en echte casussen werken we toe naar een verkoopassessment. Op basis van je ervaring in verkoopgesprekken ga je bepalen welke vaardigheden je verder wilt ontwikkelen. Tevens kunnen er ook eigen casussen worden ingebracht.

Hierin gaat de theorie van Saleshero je ondersteunen met behulp van theorie, casussen uit de praktijk, rollenspellen, echt klantencontact en video-analyses.

Na deze training ben jij in staat om zelfstandig verkoopgesprekken te voeren met de juiste vaardigheden.

Aanmelden
Interesse? Meld je dan aan voor een van de onderstaande startdata. Zijn er op dit moment geen startdata beschikbaar? Laat dan alvast je gegevens achter via het aanmeldformulier. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn en er een nieuwe startdatum beschikbaar is, krijg je een seintje van ons. 

Waar wacht je op?

Word een held in verkopen met de verkooptraining voor de salesprofessional

Studievoorwaarden

Kosten

995 euro inclusief lesmateriaal inclusief BTW.

Certificatie

Je ontvangt een bewijs van deelname.

Toelatingseisen

Geen.

Contact

Heb je vragen? Stel deze gerust aan Ramon Tax. Ramon is cursuscoördinator van Handel & Ondernemen en is te bereiken per mail: r.tax@derooipannen.nl.