Workshop BBQ
Barbecueën en grillen heeft de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen. Het vergt enige techniek om een goede barbecue-maaltijd te verzorgen. In deze workshop worden je vaardigheden en handigheidjes bijgebracht die je goed zult kunnen gebruiken deze zomer! Welke ingrediënten lenen zich bij uitstek voor een barbecue? Wat is belangrijk bij het marineren van vlees en vis? Hoe zorg je ervoor dat je de temperatuur van de barbecue goed kunt beheersen? Hoe weet je of je product de juiste cuisson (gaarheid) heeft? En wat zijn mooie bijgerechten? Op al deze vragen krijg je antwoord.
Bekijk in het aanmeldformulier ('Meld je nu aan') onderaan welke startdata beschikbaar zijn.
Waar wacht je op!
Meld je aan
Workshop BBQ
Tijdens de workshop komen de volgende zaken aan bod:
- Diverse vleessoorten
- Diverse vissoorten
- Trendy sauzen
- Passende salades
Studievoorwaarden
Kosten
54,50 euro, inclusief boekengeld. Betaling in termijnen is niet mogelijk.
Toelatingseisen
Voor deelname aan de workshop BBQ is geen vooropleiding vereist.
Contact
Heb je vragen? Stel deze gerust aan Bianca Struik. Bianca is cursuscoördinator van Tilburg Horeca en is te bereiken per mail: b.struik@derooipannen.nl.