Workshop Indonesisch koken

  • Horeca en gastvrijheid
  • € 95,-
  • Tilburg
  • 1 avond

Deze workshop neemt je mee in de kookwereld van Indonesië. Je maakt je eigen boemboe, doet kennis op over kruiden en specerijen, en oriënteert je op soep-, vlees-, groente- en garnituurrecepten uit de Gordel van Smaragd. 

Waar wacht je op?

Ga mee op een culinaire reis naar Indonesië en kom terug met een rugzak vol nieuwe recepten!

Meld je nu aan

Startdatums

do. 26 september 2024 18:30 - 22:00

Aanmelden

Interesse? En is er ook een startdatum zichtbaar, die jou uitkomt (zie hierboven)? Meld je dan aan via onderstaande button.

Meld je nu aan

Interesse maar is er op dit moment geen startdatum zichtbaar (zie hierboven)? Of ben je verhinderd op deze datum/data? Wil je jouw interesse toch alvast kenbaar maken aan ons? Laat dan je gegevens achter via een open aanmelding: 

Laat je gegevens alvast achter

Inhoud

Je maakt onder meer de volgende gerechten:

  • Soto-soep op basis van zelfgemaakt bouillon
  • Babi ketjap met eigengemaakte boemboe
  • Obloh obloh op basis van kokosmelk
  • Kooktechnieken op basis van rijst
  • Frituren van garnituren

De workshop wordt verzorgd door een gepassioneerd docent met veel ervaring in de foodbranche, van patisserie tot diverse (top)keukens. Hij deelt graag zijn authentieke recepten met jou, die hij zelf van zijn Indonesische oma geleerd heeft. 

Na deze workshop ga je huiswaarts met een rugzak met recepten en Indonesische kookvaardigheden en maak jij voor jouw gasten een heerlijke authentieke rijsttafel! 

Meer info

Studievoorwaarden

Kosten

De kosten voor deze workshop bedragen 95 euro. Dit bedrag is inclusief een syllabus met recepten.

Toelatingseisen

Voor deelname is geen vooropleiding vereist. 

Contact

Heb je vragen? Stel deze gerust aan Bianca Struik. Bianca is coördinator van deze workshop en is te bereiken via: b.struik@derooipannen.nl