Workshop Indonesisch koken
Deze workshop neemt je mee in de kookwereld van Indonesië. Je maakt je eigen boemboe, doet kennis op over kruiden en specerijen, en oriënteert je op soep-, vlees-, groente- en garnituurrecepten uit de Gordel van Smaragd. Je maakt onder meer de volgende gerechten:
- Soto-soep op basis van zelfgemaakt bouillon
- Babi ketjap met eigengemaakte boemboe
- Obloh obloh op basis van kokosmelk
- Kooktechnieken op basis van rijst
- Frituren van garnituren
De workshop wordt verzorgd door een gepassioneerd docent met veel ervaring in de foodbranche, van patisserie tot diverse (top)keukens. Hij deelt graag zijn authentieke recepten met jou, die hij zelf van zijn Indonesische oma geleerd heeft.
Na deze workshop ga je huiswaarts met een rugzak met recepten en Indonesische kookvaardigheden en maak jij voor jouw gasten een heerlijke authentieke rijsttafel!
Aanmelden
Interesse? Meld je dan aan voor een van de onderstaande startdata. Zijn er op dit moment geen startdata beschikbaar? Laat dan alvast je gegevens achter via het aanmeldformulier. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn en er een nieuwe startdatum beschikbaar is, krijg je een seintje van ons.
Waar wacht je op?
Ga mee op een culinaire reis naar Indonesië en kom terug met een rugzak vol nieuwe recepten!
Startdatums
Studievoorwaarden
Kosten
De kosten voor deze workshop bedragen 95 euro. Dit bedrag is inclusief een syllabus met recepten.
Toelatingseisen
Voor deelname aan de workshop Indonesisch koken is geen vooropleiding vereist.
Contact
Heb je vragen? Stel deze gerust aan Bianca Struik. Bianca is cursuscoördinator van Tilburg Horeca en is te bereiken per mail: b.struik@derooipannen.nl.
