Workshop koken met bier

  • Horeca en gastvrijheid
  • € 95, -
  • Tilburg
  • 1 avond

Koken met bier geeft je een hele wereld aan smaken, gerechten en misschien wel nieuwe favorieten. Tijdens deze workshop duiken we in verschillende recepten waarbij bier niet mag ontbreken – zo leer jij hoe je als kok een Bourgondisch gerecht op tafel zet dat echt indruk maakt.

Deze workshop gaat van start bij voldoende inschrijvingen en wordt verzorgd door een van onze bevlogen docenten, die naast zijn passie voor koken ook zytholoog is. Hij weet je alles te vertellen over bier én hoe je ermee kookt.

Waar wacht je op?

Leer hoe je een Bourgondisch gerecht met bier bereid.

Meld je nu aan

Startdatums

Beperkt aantal plaatsen
wo. 26 november 2025 18:30 - 22:00

Aanmelden

Interesse? En is er ook een startdatum zichtbaar, die jou uitkomt (zie hierboven)? Meld je dan aan via onderstaande button.

Meld je nu aan

Interesse maar is er op dit moment geen startdatum zichtbaar (zie hierboven)? Of ben je verhinderd op deze datum/data? Wil je jouw interesse toch alvast kenbaar maken aan ons? Laat dan je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken: 

Laat je gegevens alvast achter

Dit staat je te wachten bij de workshop koken met bier

  • Je ontdekt hoe veelzijdig bier is in de keuken.
  • Je gaat aan de slag met gerechten waarin bier een hoofdrol speelt.
  • Je leert over bier- en spijscombinaties en proeft bijpassende bieren bij je creaties.

We bereiden verschillende gerechten, zoals kalfssukade gegaard in trappistbier en een tartiflette met donker bier.

Meer info

Studievoorwaarden

Kosten

De kosten voor deze workshop bedragen 95 euro. Dit bedrag is inclusief reader en ingrediënten. 

Toelatingseisen

Voor deelname aan deze workshop is geen vooropleiding vereist.

Contact

Heb je vragen? Stel deze gerust aan Bianca Struik. Bianca is cursuscoördinator van Tilburg Horeca en is te bereiken per mail: b.struik@derooipannen.nl.