
Workshop koken met bier
Koken met bier geeft je een hele wereld aan smaken, gerechten en misschien wel nieuwe favorieten. Tijdens deze workshop duiken we in verschillende recepten waarbij bier niet mag ontbreken – zo leer jij hoe je als kok een Bourgondisch gerecht op tafel zet dat echt indruk maakt.
Deze workshop gaat van start bij voldoende inschrijvingen en wordt verzorgd door een van onze bevlogen docenten, die naast zijn passie voor koken ook zytholoog is. Hij weet je alles te vertellen over bier én hoe je ermee kookt.
Startdatums
Aanmelden
Interesse? En is er ook een startdatum zichtbaar, die jou uitkomt (zie hierboven)? Meld je dan aan via onderstaande button.
Interesse maar is er op dit moment geen startdatum zichtbaar (zie hierboven)? Of ben je verhinderd op deze datum/data? Wil je jouw interesse toch alvast kenbaar maken aan ons? Laat dan je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken:

Dit staat je te wachten bij de workshop koken met bier
- Je ontdekt hoe veelzijdig bier is in de keuken.
- Je gaat aan de slag met gerechten waarin bier een hoofdrol speelt.
- Je leert over bier- en spijscombinaties en proeft bijpassende bieren bij je creaties.
We bereiden verschillende gerechten, zoals kalfssukade gegaard in trappistbier en een tartiflette met donker bier.
Meer info
Studievoorwaarden
Kosten
De kosten voor deze workshop bedragen 95 euro. Dit bedrag is inclusief reader en ingrediënten.
Toelatingseisen
Voor deelname aan deze workshop is geen vooropleiding vereist.
Contact
Heb je vragen? Stel deze gerust aan Bianca Struik. Bianca is cursuscoördinator van Tilburg Horeca en is te bereiken per mail: b.struik@derooipannen.nl.
