
Workshop streetfood
In deze workshop duik je in de wereld van streetfood: heerlijke veelzijdige gerechten die je op straat kunt vinden. Geurige, smaakvolle gerechten die een unieke ervaring bieden, zowel in smaak als in verschillende bereidingstechnieken. Of je nu thuis je eigen streetfood wilt creëren of de technieken wilt begrijpen die door ‘straatverkopers’ worden gebruikt, deze workshop biedt je de kennis en vaardigheden om zelf aan de slag te gaan.
Deze workshop gaat van start bij voldoende inschrijvingen en wordt verzorgd door een gepassioneerd docent met veel ervaring in de foodbranche, van patisserie tot diverse (top)keukens.
Startdatums
Aanmelden
Interesse? En is er ook een startdatum zichtbaar, die jou uitkomt (zie hierboven)? Meld je dan aan via onderstaande button.
Interesse maar is er op dit moment geen startdatum zichtbaar (zie hierboven)? Of ben je verhinderd op deze datum/data? Wil je jouw interesse toch alvast kenbaar maken aan ons? Laat dan je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken:

Inhoud
Je leert de volgende streetfoodgerechten te bereiden:
Boa bun | crispy kippendij met cajun cornflakes | sambal mango timut peper | atjar taugé
*Bereiden van boa bun / het zetten van deeg / stomen van deeg.
*Marineren, paneren met cajun cornflakes en frituren van kipdij.
*Vijzelen, maken van boemboe en het aanzetten en afmaken van sambal.
*Marineren, op zoetzuur zetten van taugé.
Ceviche zalm in yuzu | Oester met witte chocolade parel | radijs
*Marineren van zalm.
*Maken van een marinade op basis van yuzu en kruiden.
*Oester openen.
*Witte chocolade decoratie.
Meer info
Studievoorwaarden
Kosten
De kosten voor deze workshop bedragen 95 euro. Dit bedrag is inclusief reader en ingrediënten.
Toelatingseisen
Voor deelname aan deze workshop is geen vooropleiding vereist.
Contact
Heb je vragen? Stel deze gerust aan Bianca Struik. Bianca is cursuscoördinator van Tilburg Horeca en is te bereiken per mail: b.struik@derooipannen.nl.
