Oud-studenten Rick (27) en Jessie (26) openen horecazaak ZOUT in Rijen
Rick en Jessie ontmoetten elkaar 10 jaar geleden tijdens hun opleiding op De Rooi Pannen in Tilburg. Onlangs openden ze dan eindelijk hun eigen zaak ZOUT. Hoe ze...
Van sterrenchef tot prijswinnend vormgever. Van doortastende vmbo’ers tot verbonden oud-studenten en gepassioneerde medewerkers. Van de manier waarop wij lesgeven tot de mooie resultaten die wij boeken. In alles vind je wel iets om trots op te zijn – en dat mogen we best van de pannen schreeuwen. En dat doen we daarom ook met deze echte verhalen.
Rick en Jessie ontmoetten elkaar 10 jaar geleden tijdens hun opleiding op De Rooi Pannen in Tilburg. Onlangs openden ze dan eindelijk hun eigen zaak ZOUT. Hoe ze...
Op vrijdag 20 september vond de eerste wedstrijdronde plaats van de Brabantse Meesterchef. Vmbo-leerlingen en mbo-studenten van verschillende horecascholen uit...
Twee jeugdvrienden en oud-studenten van De Rooi Pannen, Michel en Rob, hebben hun gezamenlijke droom waargemaakt door de overname van café ’t Pandje in het...
De 33-jarige Bram de Weert uit Breda heeft een mooie tijd op De Rooi Pannen gehad. Hij leerde er veel over zichzelf en is meer open dan vroeger. Lees hoe Bram...
Na jaren als docent marketing en sales bij verschillende scholen, vond Martin zijn weg naar De Rooi Pannen Breda Toerisme, Leisure & Marketing. Sinds februari...
Ricky Spijkers is een geboren en getogen Tilburger. Hij behaalde zijn diploma bij De Rooi Pannen Tilburg Horeca en opende in 2019 Gastrobar RIX. Het is zijn missie...
De 20-jarige Jay uit Goirle heeft duidelijke ambities in de evenementenbranche. Hij combineert zijn passie voor de evenementenwereld met zijn studie en zijn werk als...
Nigel Stephania kwam dankzij de hulp van de docenten op De Rooi Pannen erachter waar hij blij van wordt. Inmiddels runt hij samen met zijn beste vriend een...
Na een loopbaan in het bedrijfsleven, waar ze onder andere als directiesecretaresse werkzaam was bij een medisch adviesbureau, vond Sandra Weerts haar weg naar De...
Vier studenten van de koksopleiding hebben een plek bemachtigd in Het Schrobbelèr Kookboek. De studenten kregen de opdracht een dessert met Schrobbelèr te maken...
Al ruim 7 jaar werkt Paul als docent Horeca, bakkerij en recreatie (HBR) op het vmbo in Tilburg. Naast zijn docentschap is hij leerlingcoördinator en houdt hij zich...
De fietsenkelder van De Rooi Pannen Tilburg transformeerde in een bruisende expositieruimte. Tijdens de open dag in januari kregen bezoekers een unieke kans om de...