Dit is De Rooi Pannen

Wij zijn De Rooi Pannen. Met vmbo- en mbo-scholen in Tilburg, Eindhoven en Breda zijn wij al meer dan vijftig jaar groots in kleinschalig, praktijkgericht onderwijs. De Rooi Pannen Eindhoven Vmbo is een van die scholen.

Twee leerlingen van De Rooi Pannen Eindhoven in de les

Onze missie?

Jou leren het beste uit jezelf te halen. 

Bij het vmbo van De Rooi Pannen in Eindhoven zit je niet alleen maar uit boeken te leren, maar ben je vooral veel met de praktijk bezig. Hier mag je shinen in onze keuken, de bakkerij, de winkel of in de organisatie van het schoolfeest. 

Wat jouw talent ook is, bij ons ontdekken we het samen door lekker veel te doen! 

Want zo echt kan leren zijn.

Ons onderwijs is gebouwd op drie pijlers:

1. Kleinschalig

Verdeeld over drie locaties vind je de twee vmbo- en acht mbo-scholen van De Rooi Pannen. Elke school heeft een eigen gebouw, eigen docenten en eigen onderwijsondersteuners. Zo zorgen we ervoor dat alle vmbo’ers en mbo’ers zich snel thuis voelen binnen een veilige omgeving.

2. Praktijkgericht

Bij ons is leren echt echt. Of je nu als mbo’er of vmbo’er start; de handen gaan uit de mouwen. Want wat je in onze theorie- en praktijklokalen leert, mag je meteen toepassen in onze eigen hotels, winkels, restaurants, bakkerijen, design- en evenementenbureaus. Of in het bedrijfje dat je misschien wel zelf start. 

3. Ondernemend

Voor de beste start van jouw toekomst helpt een ondernemende en professionele beroepshouding je echt verder. We helpen onze vmbo’er en mbo’ers op weg door niet alleen aan je schoolresultaten te werken, maar ook aan gastvrijheid, creativiteit, zelfvertrouwen en een proactieve instelling.

De woorden "Echt waar" staan in rode letters

Kosteloos onderwijs

De Rooi Pannen is er voor iedereen. Daarom betaal je bij ons geen schoolkosten voor bijvoorbeeld boeken, laptops en excursies. Alleen spullen die jouw eigendom worden – zoals werkkleding – betaal je zelf. Zo geven wij iedereen de kans op onderwijs dat bij jou past.

Ontdek meer