Docent Engels

 • De Rooi Pannen Eindhoven Toerisme, Leisure & Marketing, Eindhoven

Het maken van een mooie omschrijving van een nieuw evenement of aan de slag gaan met een marketingopdracht. Jij draait jouw hand er niet voor om! Ben jij onze nieuwe docent Engels die taal integreert in de beroepscontext? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je bij De Rooi Pannen doen?

Als docent Engels ben je verantwoordelijk voor het vak binnen de opleiding Marketing en Evenementen. Samen met jouw collega’s ben je de kartrekker om de nieuwste ontwikkelingen daar waar mogelijk in te bouwen in het curriculum. Uiteraard maak je het onderwijs op maat binnen de exameneisen van het vak op zich en onderhoud je contact met alle praktijkrichtingen om het vak zoveel mogelijk onderdeel te maken van de praktijkervaring.

Bij onze school ben je veel meer dan een docent Engels. Praktijkgericht onderwijs en ondernemende studenten zijn namelijk pijlers waarop het onderwijs van De Rooi Pannen rust. Als docent geef jij daar op een enthousiaste wijze invulling aan en je krijgt ook de ruimte om hierin het voortouw te nemen als het gaat om onderwijsontwikkeling. Of de studenten voor het vak ondernemerschap hun eigen bedrijf in het Engels pitchen of aan de slag gaan met het opstellen van een marketingplan voor een externe opdrachtgever, het is aan jou om het onderwijs zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de wereld van marketing en evenementen.

Ook is iedere docent op onze school mentor en stagebegeleider. Als mentor begeleid en coach je jouw klas in zowel de theoretische opleiding als ook tijdens BPV-periodes. Je wordt binnen onze school als nieuwe docent begeleid door een ervaren docent.

Dit moet je daarvoor kunnen

 • Je kunnen inleven in de belevingswereld van een mbo-student;
 • Praktijkgericht lesmateriaal ontwikkelen. Hierin vertaal je nieuwe trends en ontwikkelingen met praktijkvoorbeelden naar het niveau van onze studenten;
 • Creatief, positief ingesteld en flexibel zijn, zowel in de uitvoering van jouw taak als in de tijd;
 • Onderschrijven waar De Rooi Pannen voor staat. Dit hebben we uitgebreid beschreven in onze kernwaarden en pijlers.

Dit breng je mee

 • Een tweedegraadsbevoegdheid voor het vak Engels of je volgt deze studie hiervoor en rondt deze binnen 2 jaar af;
 • Ervaring met het ontwikkelen van lesmateriaal naast de gebruikte methode is een pré;
 • Een flinke portie leergierigheid en de mogelijkheid om te reflecteren;
 • Een echte teamspeler, waarbij jij graag het initiatief neemt en nieuwe dingen uitprobeert;

Zo belonen we jou

 • Een passend salaris. We bepalen jouw salaris volgens schaal cao mbo (minimaal € 3.431,00 en maximaal € 5.078,00 bruto per maand op basis van fulltime).
 • Een eindejaarsuitkering. Als medewerker van ons mbo ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33 procent van jouw salaris.
 • Een pensioen van het ABP, het pensioenfonds voor overheid en onderwijs.
 • Een tegemoetkoming in jouw eventuele reiskosten.

Meer weten?

Heb je nog vragen over deze vacature? Een mail naar Ron Bogaerts, adjunct-directeur Eindhoven Toerisme, Leisure & Marketing, r.bogaerts@derooipannen.nl is voldoende. Hij is te bereiken via het telefoonnummer 06-29 19 22 57. Een whatsapp bericht sturen mag natuurlijk ook!

Solliciteren

Ben jij enthousiast? Solliciteer meteen. Stuur jouw motivatie en cv uiterlijk op donderdag 20 juni 2024 middels de knop ‘solliciteren’. Je kunt jouw sollicitatie richten aan Ron.

In gesprek met elkaar

De gesprekken vinden plaats op maandag 24 juni tussen 9:00 en 17:00 uur. Het arbeidsvoorwaardengesprek vindt plaats op donderdag 27 juni of de week van 1 juli. 

Wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren.

 

Docent Engels

FTE
0,8
Functieschaal
cao mbo schaal LB
Salaris
€ 3.431,00 - € 5.078,00
Gewenste startdatum
1 augustus 2024
Sluitingsdatum
20 juni 2024
Solliciteer nu!

Meer weten?

Ron Bogaerts

Adjunct-Directeur

r.bogaerts@derooipannen.nl 06-29192257