Docent Engels met kennis van toerisme

 • De Rooi Pannen Breda Toerisme, Leisure & Marketing, Breda

Het schrijven van een email om een bezoek aan Londen te regelen of aan de slag met een marketingopdracht voor een internationale reisorganisatie. Jij draait jouw hand er niet voor om! Ben jij onze nieuwe docent Engels die taal integreert binnen het vakgebied toerisme? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je bij De Rooi Pannen doen?

Als docent Engels & Toerisme ben je verantwoordelijk voor het vak binnen alle opleidingen (niveau 3/4). Samen met jouw collega’s ben je de kartrekker om de nieuwste ontwikkelingen daar waar mogelijk in te bouwen in het curriculum. Uiteraard maak je het curriculum op maat binnen de exameneisen van het vak op zich en onderhoud je contact met alle praktijkrichtingen om het vak zoveel mogelijk onderdeel te maken van de praktijk(ervaring).

Want op onze school ben je veel meer dan een gewone docent Engels. Praktijkgericht onderwijs en ondernemende leerlingen zijn namelijk pijlers waarop het onderwijs van De Rooi Pannen rust. Als docent geef jij daar op een enthousiaste wijze invulling aan en je krijgt ook de ruimte om hierin het voortouw te nemen als het gaat om onderwijsontwikkeling. Of de studenten nu hun organisatie van een reis in het Engels pitchen of gaan aan de slag gaan met het opstellen van een marketingplan voor een Engelstalige opdrachtgever, het is aan jou om het onderwijs zo goed mogelijk te integreren met de wereld van het (uitgaande) toerisme voor 50% van de inzet.

Daarnaast ga je voor de overige inzet ook aan de slag als docent in het vakgebied toerisme. Want naast jouw kennis van de Engelse taal heb je ook kennis opgedaan binnen dit vakgebied. Bijvoorbeeld door jouw ervaring als reisleider. Of als organisator van activiteiten binnen een Engelstalig land. Ook is iedere docent op onze school mentor en stagebegeleider. Als mentor begeleid en coach je jouw klas in zowel de theoretische opleiding als ook tijdens BPV-periodes in de opleiding. Ook heeft het team een palet aan andere taken waarvoor een docent naast de lesgevende taak opteert en ingezet wordt. Nieuwe collega’s worden uitgebreid begeleid. Natuurlijk heb je een buddy, maar daarnaast word je ook (verder) geschoold in activerende werkvormen en word je begeleid in je mentoraat.

Dit moet je daarvoor kunnen

 • Je kunnen inleven in de belevingswereld van een mbo-student;
 • Praktijkgericht lesmateriaal ontwikkelen. Hierin vertaal je nieuwe trends en ontwikkelingen met praktijkvoorbeelden naar het niveau van onze studenten;
 • Creatief, positief ingesteld en flexibel zijn, zowel in de uitvoering van jouw taak als in de tijd;
 • Onderschrijven waar De Rooi Pannen voor staat. Dit hebben we uitgebreid beschreven in onze kernwaarden en pijlers.

Dit breng je mee

 • Een tweedegraadsbevoegdheid voor het vak Engels of je bent studerend hiervoor;
 • Aantoonbare kennis van het vakgebied toerisme, bijvoorbeeld door eerder opgedane (werk)ervaring;
 • Ervaring met het ontwikkelen van lesmateriaal naast de gebruikte methode is een pré;
 • Een flinke portie leergierigheid en de mogelijkheid om te reflecteren;
 • Een echte teamspeler, waarbij jij graag het initiatief neemt en nieuwe dingen uitprobeert;
 • In het schooljaar 2024-2025 ben je voor 0,8 fte beschikbaar.

Zo belonen we jou

 • Een passend salaris. We bepalen jouw salaris volgens schaal cao mbo (minimaal € 3.431,00 en maximaal € 5.078,00 bruto per maand op basis van fulltime).
 • Een eindejaarsuitkering. Als medewerker van ons mbo ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33 procent van jouw salaris.
 • Een pensioen van het ABP, het pensioenfonds voor overheid en onderwijs.
 • Een tegemoetkoming in jouw eventuele reiskosten. 

Meer weten?

Heb je nog vragen over deze vacature? Een mailtje naar Charlotte van den Hooff, adjunct-directeur Breda mbo Toerisme, Leisure & Marketing is voldoende. Zij is te bereiken via het telefoonnummer 06-23607537. Een whatsappje sturen mag natuurlijk ook!

Solliciteren

Ben jij enthousiast? Solliciteer meteen. Stuur jouw motivatie en cv uiterlijk op 29 mei 2024 middels de knop ‘solliciteren’. Je kunt jouw sollicitatie richten aan Charlotte.

In gesprek met elkaar

De gesprekken vinden in onderling overleg plaats. Het arbeidsvoorwaardengesprek vindt plaats op 4 juni of 11 juni 2024. 

Wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren.

Docent Engels met kennis van toerisme

FTE
0,8
Functieschaal
cao mbo schaal LB
Salaris
€ 3.431,00 - € 5.078,00
Gewenste startdatum
1 augustus 2024
Sluitingsdatum
29 mei 2024
Solliciteer nu!

Meer weten?

Charlotte van den Hooff - Coli

Adjunct-directeur De Rooi Pannen Breda Toerisme, Leisure & Marketing

c.vd.hooff@derooipannen.nl