Docent Gastvrijheid

 • De Rooi Pannen Breda Horeca, Breda

"Een passie voor gastvrijheid is de sleutel tot het inspireren van de volgende generatie horecaprofessionals. Word jij onderdeel van ons team en help jij samen met ons de studenten hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!"

Wat ga je bij ons doen

De Rooi Pannen zoekt voor Breda Horeca, team Vakopleidingen en Specialisaties zo spoedig mogelijk een Docent Gastvrijheid (0,9-1,0 fte).  Als docent Gastvrijheid verzorg je theorie- en praktijklessen aan onze studenten gastvrijheid (niveau 2 t/m 4) binnen de vakspecifieke horecaopleidingen. Je bent verantwoordelijk voor het onderwijzen en begeleiden van studenten in verschillende aspecten van gastvrijheid. Dit omvat mogelijk onderwerpen zoals klantenservice, etiquette, professioneel gedrag, communicatievaardigheden, teamwerk en andere relevante vaardigheden binnen de gastvrijheidsindustrie. Verder ben je bezig met het ontwikkelen van lesplannen en lesmateriaal, het geven van lezingen en workshops, het beoordelen van studentenwerk, het begeleiden van stages en het bieden van individuele ondersteuning aan studenten. Naast lesgevende taken is het gebruikelijk dat je ook mentor bent van een klas en hiervoor de stagebezoeken doet. In verband met groei van onze studentenpopulatie zoeken wij een collega die zich voor langere tijd wil binden aan ons fijne hechte team.

In het kort: Je bent voortdurend bezig met de nieuwste trends en ontwikkelingen in de horeca, het onderhouden van contacten met de industrie en het continu verbeteren van het lesprogramma om ervoor te zorgen dat het relevant en up-to-date blijft.

Dit moet je daarvoor kunnen

 • Contact maken met studenten van uiteenlopende niveaus.
 • Leergierig zijn en nieuwe trends en ontwikkelingen kunnen vertalen naar praktijkonderwijs.
 • Studenten begeleiden, instrueren en motiveren, waarbij jij rekening houdt met de opdrachten die zij vanuit het onderwijs uitvoeren.
 • Stressbestendig, gestructureerd en oplossingsgericht zijn. Ook ben je in staat om consequent te handelen.
 • Als echte teamspeler jouw collega’s zien staan. Samenwerken is een sterk punt van jou.

Dit breng je mee

 • Een tweedegraadsbevoegdheid. Of een vierjarige hbo-opleiding gericht op het vakgebied waarin je gaat lesgeven, aangevuld met een pedagogisch-didactisch getuigschrift voor het mbo;
 • Een frisse kijk op middelbaar beroepsonderwijs en het is een absolute pre als je al ervaring hebt opgedaan met de mbo studenten;
 • Een gastgerichte en flexibele instelling, waarbij het begrip Hospitality jouw tweede natuur is;
 • Organisatorische vaardigheden en pragmatische ervaring in de horeca;
 • Bij voorkeur op korte termijn beschikbaar voor minimaal 0.9 fte.

Zo belonen wij jou

 • Een passend salaris. We bepalen jouw salaris volgens schaal LB van de cao mbo (minimaal € 3.431,00 euro en maximaal € 5.078,00 euro bruto per maand op basis van fulltime).
 • Een eindejaarsuitkering. Als medewerker van ons mbo ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33 procent van jouw salaris.
 • Een pensioen van het ABP, het pensioenfonds voor overheid en onderwijs.
 • Een tegemoetkoming in jouw eventuele reiskosten.

Meer weten?

Heb je nog vragen over deze vacature? Een mailtje naar René van den Nieuwelaar is voldoende. René is adjunct-directeur van Horeca Breda en te bereiken via r.vd.nieuwelaar@derooipannen.nl of 076-5001805.

Solliciteren

Solliciteer meteen. Stuur je motivatie en cv uiterlijk 1 maart 2024 via de knop Solliciteren. Je kunt jouw sollicitatie richten aan René van den Nieuwelaar.

In gesprek met elkaar

De gesprekken vinden plaats op vrijdag 8 maart 2024.

Wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren.

Docent Gastvrijheid

FTE
0,9-1,0
Functieschaal
cao mbo schaal LB
Salaris
€ 3.431,00 - € 5.078,00
Gewenste startdatum
1 april 2024
Sluitingsdatum
1 maart 2024
Solliciteer nu!

Meer weten?

René van den Nieuwelaar

Adjunct-directeur De Rooi Pannen Breda Horeca

r.vd.nieuwelaar@derooipannen.nl