Docent International Business en Financieel Management

 • De Rooi Pannen Tilburg Handel & Ondernemen, Tilburg

Are you not afraid to teach in English? En ben jij bekend met financieel management? Of misschien met account- en vestigingsplannen? Als je een van bovenstaande vragen met ja kunt beantwoorden én jij weet de vertaalslag te maken tussen de praktijk en het onderwijs, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je bij De Rooi Pannen doen?

Als docent ga jij lesgeven aan de studenten van de opleiding International business en/of Junior accountmanager. International business is een tweetalige opleiding waarin studenten een groot deel van hun lessen in het Engels krijgen. Naast het geven van lessen, begeleid jij als mentor studenten zowel op school als tijdens hun stage.

Een uniek onderwijswinkelcentrum maakt onderdeel uit van de school Handel & Ondernemen. Hier is ook een Business Center gevestigd waar onze studenten commerciële ervaring opdoen. Bijvoorbeeld met sales- en binnendienstactiviteiten voor bedrijven. Hiernaast zijn onze opleidingen vernieuwd.

Niet alleen is het onderwijs herschreven; onze docenten hebben hun eigen methode geschreven! Ook de opzet is veranderd, want studenten krijgen thematisch onderwijs. Dit houdt in dat zij in plaats van vakken elke zes weken een ander thema krijgen. Van sommige opleidingen is de verf nog niet droog. Met jouw positief-kritische blik en je vermogen om collega’s mee te nemen, maak jij er een meesterwerk van.

Daarnaast is het fijn als je eerder hebt deelgenomen aan een examencommissie. Iedere school van De Rooi Pannen heeft een examencommissie. Deze commissie borgt de processen rondom examinering, diplomering en archivering. De commissie bestaat uit een voorzitter, secretaris en twee leden en komt minimaal een keer per week samen. Naast de lesgevende taken aan de opleiding International Business is het fijn als je zou willen deelnemen aan deze examencommissie.

Dit moet je daarvoor kunnen

 • Je inleven in onze mbo-studenten.
 • Jouw collega’s zien staan. Daarbij erken en gebruik je de kwaliteiten van anderen en stel je jouw kwaliteiten beschikbaar.
 • Reflectief zijn en laten zien dat je continu wilt leren.
 • Flexibel zijn, zowel in de uitvoering van de taak als in de tijd.
 • Onderschrijven waar de Rooi Pannen voor staat. Dit hebben we omschreven in onze kernwaarden en pijlers.

Dit breng je mee

 • Een tweedegraadsbevoegdheid, of een vierjarige hbo-opleiding gericht op het vakgebied met een pedagogisch-didactisch getuigschrift voor het mbo (of de bereidheid om dit binnen twee jaar te behalen);
 • Een ondernemende en een positieve instelling, gecombineerd met de wil om het onderwijs elke dag beter te maken;
 • Affiniteit met het mbo onderwijs;
 • Ervaring met een examencommissie (liefst in de rol van voorzitter);
 • Beschikbaarheid van 0,8 fte in het schooljaar 2024-2025.

Zo belonen we jou

 • Een passend salaris. We bepalen jouw salaris volgens schaal LB cao mbo (minimaal € 3.431,00 en maximaal € 5.078,00 bruto per maand op basis van fulltime).
 • Een eindejaarsuitkering. Als medewerker van ons mbo ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33 procent van jouw salaris.
 • Een pensioen van het ABP, het pensioenfonds voor overheid en onderwijs.
 • Een tegemoetkoming in jouw eventuele reiskosten.

Meer weten?

Heb je nog vragen over deze vacature? Een telefoontje naar Ivo de Bode is voldoende. Ivo is adjunct-directeur bij Handel & Ondernemen en te bereiken via 06 - 50 16 50 63.

Solliciteren

Solliciteer meteen. Stuur jouw motivatie en cv uiterlijk 12 juni 2024 via de knop Solliciteren. Je kunt jouw sollicitatie richten aan Ivo de Bode.

In gesprek

Het kennismakingsgesprek vindt plaats in de week van 17 juni. Het arbeidsvoorwaardengesprek vindt plaats op 24 juni 2024.

Wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren.

Docent International Business en Financieel Management

FTE
0,8 - 1,0
Functieschaal
cao mbo schaal LB
Salaris
€ 3.431,00 - € 5.078,00
Gewenste startdatum
1 augustus 2024
Sluitingsdatum
12 juni 2024
Solliciteer nu!

Meer weten?

Ivo de Bode

adjunct-directeur Handel & Ondernemen Tilburg

i.d.bode@derooipannen.nl 0650165063