Docent Leisure & Events

 • De Rooi Pannen Breda Toerisme, Leisure & Marketing, Breda

Sta je te trappelen om jouw passie voor het vakgebied Leisure & Events te delen en creëer jij onvergetelijke ervaringen met ons projectonderwijs? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen

In verband met uitbreiding zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die een echte ‘allrounder’ is in de branche Leisure & Events. Je vindt het fantastisch om lessen te verzorgen en te ontwikkelen in samenwerking met het beroepenveld, met onderwerpen zoals ‘familie entertainment centers’, ‘Urban Leisure’, ‘Themeparks’ en ‘E-leisure’. Daarnaast verzorg je lessen over ‘lifestyle’ en het organiseren van evenementen die aantrekkelijk zijn voor verschillende doelgroepen. Je houdt alle ontwikkelingen in de gaten die betrekking hebben op het begrijpen van de behoeften, voorkeuren en trends van mensen op het gebied van vrijetijdsbesteding. Als docent Leisure & Events krijg je de kans om je vak uit te dragen in een praktijkgerichte setting, waarbij je lessen niet alleen kennis overbrengen, maar ook echte ervaringen bieden aan onze studenten. We integreren de theorie naadloos in ons innovatieve projectonderwijs. Zo sluit jouw kennis perfect aan bij de ervaring die onze studenten moeten opdoen om straks aan de slag te gaan in het werkveld.

Tevens werk je nauw samen met je collega's om continue te innoveren. Samen houd je de vinger aan de pols van de laatste ontwikkelingen en implementeer je deze in het curriculum. Je hebt bovendien een belangrijke verbindende rol, waarbij je nauw samenwerkt met alle praktijkrichtingen.

Daarnaast is iedere docent op onze school coach en stagebegeleider. Als coach begeleid en coach je jouw klas in zowel het groepsproces als in de individuele ontwikkeling van de studenten. Dit doe je zowel voor het theoretische gedeelte van de opleiding als tijdens de stageperiodes.

Dit moet je daarvoor kunnen

 • Actief participeren binnen ons onderwijs;
 • Samenwerken;
 • Creatief denken;
 • Ondernemend en initiatiefrijk zijn.

 Dit breng je mee

 • Een onderwijsbevoegdheid voor het mbo. Dat kan een lerarenopleiding zijn, maar ook een vierjarige hbo-opleiding gericht op het vakgebied met een pedagogisch-didactisch getuigschrift. Wij staan zeker open voor zij-instromers (met recente werkervaring) vanuit het vakgebied;
 • Affiniteit met het vakgebied Leisure dat zich richt zich op het begrijpen van de behoeften, voorkeuren en trends van mensen op het gebied van vrijetijdsbesteding;
 • Feeling met de mbo-student en hun leerproces;
 • Relaties binnen het werkveld heeft de voorkeur;
 • Een positief-kritische blik;
 • In het schooljaar 2024-2025 ben je beschikbaar voor 0,5-0,6 fte.

Zo belonen we jou

 • Een passend salaris. We bepalen jouw salaris volgens schaal LB cao mbo (minimaal € 3.431,00 en maximaal € 5.078,00 bruto per maand op basis van fulltime).
 • Een eindejaarsuitkering. Als medewerker van ons mbo ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33 procent van jouw salaris.
 • Een pensioen van het ABP, het pensioenfonds voor overheid en onderwijs.
 • Een tegemoetkoming in jouw eventuele reiskosten.

Meer weten?

Heb je nog vragen over deze vacature? Een telefoontje naar Peter van Binsbergen is voldoende. Peter is adjunct-directeur bij Breda Toerisme, Leisure & Marketing en te bereiken via 0641519354.

Solliciteren

Ben jij enthousiast? Solliciteer meteen. Stuur jouw motivatie en cv uiterlijk op 31 mei 2024 middels de knop ‘solliciteren’. Je kunt jouw sollicitatie richten aan Peter.

In gesprek met elkaar

De gesprekken zullen plaatsvinden op woensdag 5 juni 2024 (in Breda) en het arbeidsvoorwaardengesprek vindt plaats op 11 juni 2024 (in Breda).

Wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren.

 

Docent Leisure & Events

FTE
0,5-0,6
Functieschaal
cao mbo schaal LB
Salaris
€ 3.431,00 - € 5.078,00
Gewenste startdatum
1 augustus 2024
Sluitingsdatum
1 juni 2024
Solliciteer nu!

Meer weten?

Peter van Binsbergen

Adjunct-directeur Breda Toerisme, Leisure & Marketing

p.v.binsbergen@derooipannen.nl 076 - 500 1900