Docent Nask1

 • De Rooi Pannen Tilburg Vmbo, Tilburg

 Wil jij bijdragen aan vernieuwd onderwijs en heb je een aanstekelijk enthousiasme voor het vak NaSk1? Vind je het leuk om deze verder te ontwikkelen binnen ons profiel MVI? Dan zoeken wij jou!  

Wat ga je bij ons doen?

Wegens de implementatie van het profiel Media Vormgeving ICT zoeken wij per nieuwe schooljaar een nieuwe collega NaSk1. Met de komst van ons nieuwe profiel Media, Vormgeving & ICT (MVI) willen wij ook NaSk1 gaan aanbieden. Binnen het profiel MVI willen we een deel van de lesstof vakoverstijgend in de vorm van projecten gaan aanbieden. Daarom zoeken wij iemand die samen met ons de uitdaging wil aangaan om het vak en het lesprogramma verder vorm te geven.

Jij verzorgt een lessenreeks NaSk1 in leerjaar 1 als kennismaking met het vakgebied. Daarnaast verzorg je ook lessen NaSk1 in leerjaar 2 BA/KA. Komend schooljaar hebben we twee klassen in leerjaar 2 die het programma MVI volgen.  Je bent lid van het team MVI en samen met zes andere collega’s ga je aan de slag om een uitdagend programma voor het vak NaSk1 te ontwikkelen voor de leerjaren 3 en 4 van alle leerwegen binnen het vmbo. Samen met de collega’s van MVI bekijk je de mogelijkheden voor vakoverstijgende projecten. Bij de vacature hoort op termijn ook een (duo) mentoraat van een klas. De mentor is het eerste aanspreekpunt voor leerlingen en ouders en onderhoudt contacten met hen. Daarnaast verzorgt de mentor per week één of meerdere mentorlessen aan de klas (vanaf leerjaar twee door middel van een LOB uur). 

Als mentor heb je wekelijks overleg met de leerling coördinator over je klas. Als er meer ondersteuning of zorg nodig is voor een leerling, dan wordt er doorgeschakeld. Onze afdeling beschikt over een zeer gedegen zorgstructuur met een orthopedagoog, meerdere coaches, vertrouwenspersonen en een schoolmaatschappelijk werker. Dagelijks zijn collega’s van R-Newt in school aanwezig en wij hebben een interne Rebound.

Dit moet je kunnen

 • Je hebt inlevingsvermogen, gericht op de vmbo-leerling;
 • Je bent leergierig en je bent in staat om nieuwe trends en ontwikkelingen te vertalen naar het niveau van de leerlingen, inclusief praktijkvoorbeelden;
 • Je bent in staat om praktijkgericht lesmateriaal te ontwikkelen;
 • Je bent flexibel en proactief ingesteld. 

Dit breng je mee

 • Je bent in het bezit van een tweedegraadsbevoegdheid gericht op het vakgebied (of de bereidheid om dit binnen twee jaar in eigen tijd en op eigen kosten te behalen. Waarbij we met je meekijken of het mogelijk is om een subsidie vanuit de overheid aan te vragen m.b.t. de studiekosten);
 • Je hebt affiniteit met onze vmbo-leerling;
 • Je het een creatieve en positieve instelling die je graag overdraagt op jouw leerlingen.
 • Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken, waarbij  bent een echte teamspeler die transparant is richting collega’s.

Zo belonen we jou

 • Een passend salaris. We bepalen jouw salaris volgens schaal LB van de cao vo (minimaal
 • € 3.301 en maximaal € 5.030,00 bruto per maand fulltime). De overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao mbo. De medewerkers van ons Vmbo Tilburg ontvangen extra salaris in de vorm van een arbeidsmarkttoelage. Deze toelage is ook dit schooljaar nog van toepassing. Hiermee zetten we de opdracht kracht bij om ‘de leerachterstanden als gevolg van de coronacrisis terug te dringen’.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van jouw salaris.
 • Een pensioen van het ABP, het pensioenfonds voor overheid en onderwijs.
 • Een tegemoetkoming in jouw eventuele reiskosten.

Meer weten?

Heb je nog vragen over deze vacature? Een mailtje naar Gwen Gijsbers is voldoende. Gwen is adjunct-directeur van ons Vmbo Tilburg en te bereiken via g.gijsbers@derooipannen.nl

Solliciteren

Solliciteer meteen. Stuur jouw motivatie en cv uiterlijk 16 november via de knop Solliciteren. Je kunt jouw sollicitatie richten aan Gwen Gijsbers.

In gesprek met elkaar

De gesprekken vinden plaats in onderling overleg


Wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren.

Docent Nask1

FTE
0,6-0,8
Functieschaal
cao vo schaal LB
Salaris
€ 3.301,00 - € 5.030,00
Gewenste startdatum
Per direct
Sluitingsdatum
16 november 2023
Solliciteer nu!

Meer weten?

Gwen Gijsbers

Adjunct-directeur De Rooi Pannen Tilburg Vmbo

g.gijsbers@derooipannen.nl