Docent Nederlands

  • De Rooi Pannen Eindhoven Horeca, Eindhoven

Voor Eindhoven Horeca zoeken wij met ingang van het schooljaar 2024-2025 een docent Nederlands/communicatie bij het HOM-team (Horeca ondernemer manager). We zijn dit jaar met onze eerstejaars gestart met een nieuw onderwijsconcept, waarin challenge based learning een groot onderdeel is. Ga jij ook aan de slag met deze uitdaging? 

Wat ga je bij De Rooi Pannen doen?

Ben jij een enthousiaste docent die graag het vak Nederlands en communicatie op de kaart wil zetten? Dan ben je welkom om als docent Nederlands/communicatie aan de slag te gaan in alle leerjaren van onze 4-jarige opleiding HOM. Tevens ga je lesgeven in het nieuw te starten traject MHBO. Je wordt ook ingezet tijdens de challenges in leerjaar 1. Je verzorgt je lessen op mbo-niveau 4. Daarnaast kun je ingezet worden als mentor/coach en stagebegeleider. Als mentor begeleid en coach je jouw klas in zowel de theoretische opleiding als ook tijdens stages in de opleiding. Binnen het team bestaan nog andere taken die je afhankelijk van je talenten en mogelijkheden op je kunt nemen. Zie jij hierin een uitdaging? 

Dit moet je kunnen

Om succesvol te zijn in deze rol, verwachten we dat je creatief kunt denken en actief participeert binnen de sectie talen. Je bent ondernemend, initiatiefrijk en weet studenten te motiveren.

Dit breng je mee

We zoeken iemand met een tweedegraadsbevoegdheid voor het vak Nederlands, of iemand die hiervoor aan het studeren is en het diploma binnen twee jaar kan behalen. Daarnaast is feeling met de mbo-student essentieel. We waarderen een positief-kritische blik en een ondernemende en positieve instelling. Bovenal zoeken we iemand met een aanstekelijk enthousiasme om onze studenten te inspireren.

Zo belonen we jou

  • Een passend salaris. We bepalen jouw salaris volgens schaal LB cao mbo minimaal € 3.431,00 en maximaal € 5.078,00 bruto per maand op basis van fulltime inzetbaarheid.
  • Een eindejaarsuitkering. Als medewerker van ons mbo ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33 procent van jouw salaris.
  • Een pensioen van het ABP, het pensioenfonds voor overheid en onderwijs.
  • Een tegemoetkoming in jouw eventuele reiskosten.

Meer weten?

Heb je nog vragen over deze vacature? Een telefoontje naar Pascal Timmerman is voldoende. Pascal is adjunct-directeur van het HOM-team en te bereiken via 06-52570873.

Solliciteren

Solliciteer meteen. Stuur jouw motivatie en cv uiterlijk 7 juni 2024 via de knop Solliciteren. Je kunt je sollicitatie richten aan Pascal Timmerman.

Wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren.

Docent Nederlands

FTE
0,6
Functieschaal
cao mbo schaal LB
Salaris
€ 3.431,00 - € 5.078,00
Gewenste startdatum
1 augustus 2024
Sluitingsdatum
7 juni 2024
Solliciteer nu!

Meer weten?

Pascal Timmerman

Adjunct-directeur De Rooi Pannen Eindhoven Horeca

p.timmerman@derooipannen.nl