Daarom kies je voor De Rooi Pannen Breda Horeca

Kook jij thuis de sterren van de hemel? Vind je het leuk om gasten goed in de watten te leggen? Of sta jij straks achter de receptie van een groot hotel met een nog grotere glimlach? Met de vaardigheden die je leert bij een opleiding van De Rooi Pannen Breda Horeca kun je alle kanten op. 

Nog meer De Rooi Pannen?

Op onze website vind je superveel informatie over onze school. Maar we hebben we ook een nieuwsbrief, waarmee je nog meer ontdekt over De Rooi Pannen. 
Meld je nu aan en:

  • ben als eerste op de hoogte van events, zoals de open dag.
  • ontvang persoonlijke verhalen van onze studenten.
  • maak kans op een digitale cadeaubon van Bol t.w.v. € 50,-.
Aanmelden

Opleidingen

De Rooi Pannen staat voor praktijkgericht belevingsonderwijs. Dat betekent dat we hier veel dingen in huis hebben, speciaal in huis halen of buiten de deur zoeken. Zoals inspirerende excursies, gastdocenten, projecten of evenementen. Zo krijg je de theorie mee en komt de praktijk helemaal tot leven!

Een eeuwenoud schoolgebouw met de modernste faciliteiten. En dat op een steenworp afstand van het centrum van Breda. Vanuit onze eigen keukens, twee restaurants en misschien wel het mooiste hotel van Breda, ontvang je gasten die op zoek zijn naar een unieke horeca-ervaring.

Dat is leuk! In onze historische gebouwen kom je elkaar overal tegen. Studenten, docenten, gasten en opdrachtgevers uit het horecawerkveld. We praten met elkaar en delen ervaringen. Ouders en verzorgers worden ook nauw betrokken bij het leertraject, zodat we van elkaar weten hoe het gaat.

Zo echt kan leren zijn

Als kleinschalige scholengemeenschap met locaties in Tilburg, Eindhoven en Breda zijn wij groots in praktijkgericht onderwijs. Start je op een van onze vmbo-scholen in Tilburg of Eindhoven? Of kies je voor het mbo met (vervolg)opleidingen binnen de scholen Handel & Ondernemen, Horeca, Toerisme, Leisure & Marketing of Vormgeving? Bij De Rooi Pannen vind je zeker de opleiding die bij jou past. In alles wat wij doen staat de praktijk centraal: met echte ondernemingen, echte mensen en echte leermomenten. Zo creëren we het beste onderwijs, waarmee we onze leerlingen en studenten leren het beste uit zichzelf te halen.

Echt gastvrij

Samen werken we niet alleen aan jouw resultaten, maar ook aan jouw beroepshouding. Leerlingen en studenten van De Rooi Pannen staan bekend als gastvrij, attent en zorgzaam. En hebben daarmee een streepje voor op de rest.