De Rooi Pannen Breda Horeca

Kook jij thuis de sterren van de hemel? Vind je het leuk om gasten goed in de watten te leggen? Of sta jij straks achter de receptie van een groot hotel met een nog grotere glimlach? Met de vaardigheden die je leert bij een opleiding van De Rooi Pannen Breda Horeca kun je alle kanten op. 

Dit zijn onze opleidingen

Kies jij voor een opleiding in de richting van gastvrijheid, keuken of horecamanagement?

Dit maakt ons uniek

Drie studenten van De Rooi Pannen Breda Horeca

De Rooi Pannen staat voor praktijkgericht belevingsonderwijs. Dat betekent dat we hier veel dingen in huis hebben, speciaal in huis halen of buiten de deur zoeken. Zoals inspirerende excursies, gastdocenten, projecten of evenementen. Zo krijg je de theorie mee en komt de praktijk helemaal tot leven!

Een eeuwenoud schoolgebouw met de modernste faciliteiten. En dat op een steenworp afstand van het centrum van Breda. Vanuit onze eigen keukens, twee restaurants en misschien wel het mooiste hotel van Breda, ontvang je gasten die op zoek zijn naar een unieke horeca-ervaring.

Dat is leuk! In onze historische gebouwen kom je elkaar overal tegen. Studenten, docenten, gasten en opdrachtgevers uit het horecawerkveld. We praten met elkaar en delen ervaringen. Ouders en verzorgers worden ook nauw betrokken bij het leertraject, zodat we van elkaar weten hoe het gaat.

Ontdek De Rooi Pannen

Op onze website vind je superveel informatie over onze school. Maar we hebben we ook een nieuwsbrief, waarmee je nog meer ontdekt over De Rooi Pannen. 
Meld je nu aan en:

  • ben als eerste op de hoogte van events, zoals de open dag.
  • ontvang persoonlijke verhalen van onze studenten.
  • maak kans op een digitale cadeaubon van Bol t.w.v. € 50,-.
Aanmelden