Mhbo-traject Hotelmanagement

  • Niveau 4
  • BOL
  • 2 jaar

Heb jij de havo afgerond en wil je in vijf jaar een mbo- én hbo-diploma behalen en daarna leidinggeven in de horeca? Ga dan voor het mhbo-traject Hotelmanagement. Je volgt versneld de niveau 4-opleiding Horecaondernemer/-manager bij De Rooi Pannen en stroomt daarna in bij het tweede leerjaar van de Engelstalige opleiding Hotel Management van BUas in Breda.

Waar wacht je op?

Kom kennismaken

Dit ga je leren

Je volgt de vierjarige mbo-opleiding Horecaondernemer/-manager van De Rooi Pannen in twee jaar. In die twee jaar word je klaargestoomd om in het tweede leerjaar van de Engelstalige opleiding Hotel Management van BUas in te stromen. Er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en praktijkervaring. Je loopt intern stage bij De Rooi Pannen in de onderwijshotels en -restaurants en loopt extern stage in Nederland en/of het buitenland.
 

Studenten van het mhbo-traject Hotelmanagement werken in het onderwijshotel van De Rooi Pannen Breda

Dit ga je na je opleiding doen

Met een diploma Horecaondernemer/-manager ligt de wereld aan je voeten. Check hier wat jij na je opleiding kan doen.  

Aan het werk 

Met je diploma kun je aan de slag als horecaondernemer in je eigen horecabedrijf, bedrijfsleider in de horeca of hieraan verwante bedrijfstakken. Mogelijkheden zijn er ook als manager van afdelingen in de hotellerie, zoals receptie, facilitaire dienst, sales en reserveringen. En uiteraard als manager van een restaurant, bar, inkoop of keuken van een horecabedrijf.

Verder leren 

Natuurlijk word je tijdens dit traject klaargestoomd voor de hbo-opleiding Hotel Management van BUas. Wil je na het behalen van je mbo-diploma toch een andere kant op? Dan kun je alsnog kiezen om met een andere hbo-opleiding te starten.

Dit zijn de voordelen

  • Je kunt met elk profiel instromen.
  • Je doet op het mbo een bak aan praktijkervaring op.
  • Je leert al in een vroeg stadium goed zelfstandig te werken.
  • Je bent na twee mbo-jaren verzekerd van een plek bij BUas
  • Je went geleidelijk aan Engelstalig onderwijs.
  • Je studeert vijf jaar, maar betaalt slechts drie jaar.
  • Je haalt twee diploma’s in vijf jaar: zowel je mbo- als hbo-diploma

Dit moet je nog meer weten

Je weet nu al een hoop over deze mbo-opleiding, maar dit is ook nog goed om te weten. 

Zit je toch nog met vragen? Dikke kans dat je het antwoord terugvindt bij de veelgestelde vragen

Kosteloos onderwijs

Echt waar! De Rooi Pannen is er voor iedereen. Daarom betaal je bij ons geen schoolkosten voor bijvoorbeeld boeken, laptops en excursies. Alleen spullen die jouw eigendom worden – zoals werkkleding – betaal je zelf. Zo geven wij iedereen de kans op onderwijs dat bij jou past. Meer over geldzaken lees je in de veelgestelde vragen.

Persoonlijke begeleiding

Wij zijn er voor iedereen en kennen iedereen persoonlijk. Want bij De Rooi Pannen hebben we oog voor elkaar. Jouw eerste aanspreekpunt? Dat is je mentor. En als het nodig is, stuurt deze je door naar een decaan of zorgcoördinator. In een veilige, respectvolle en prettige omgeving staan wij voor je klaar, zodat jij kunt laten zien wat je in je mars hebt. En met de aandacht, structuur en betrokkenheid die je in ons praktijkgericht onderwijs vindt, kom je daar heel ver mee.

Opleiding op maat

Zijn er voor jou redenen waardoor je een onderdeel van deze opleiding niet binnen de vastgestelde tijd kan afronden? Dan kijken we samen met jou naar een oplossing op maat.

Neem contact op

Natuurlijk kun je met je vragen ook terecht bij onze decaan. Je vindt hieronder wie het aanspreekpunt voor deze opleiding is en hoe je contact kunt opnemen. Of bekijk de algemene contactgegevens van De Rooi Pannen.

Waar wacht je op?

Kom kennismaken

Of heb je misschien nog vragen? Neem dan contact met ons op.