De Rooi Pannen Breda Toerisme, Leisure & Marketing

Droom jij ervan om voor iedereen de perfecte vakantie uit te stippelen? Als eerste aanspreekpunt tot het uiterste voor je team, gasten of klanten te gaan? Of om een kei in marketing te worden? Met de opleidingen en het Hospitality Experience Center van Breda Toerisme, Leisure & Marketing leer je pas écht hoe je gasten en klanten blijft verbazen.

Dit zijn onze opleidingen

Voor welke opleiding ga jij?

Dit maakt ons uniek

Drie studenten van De Rooi Pannen Toerisme, Leisure & Marketing Horeca

We werken nauw samen met het bedrijfsleven. We weten wat de werknemer van morgen verwacht en zijn goed op de hoogte van trends in de verschillende branches. Net als jij. Want bij ons op school werk je met echte opdrachtgevers en echte opdrachten. Met al die bedrijven om ons heen vind je altijd de stage die bij jou past. Dat maakt leren niet alleen interessanter, maar ook nog eens makkelijker.

We dagen je uit om het beste uit jezelf te halen en talenten verder te ontwikkelen. Samen met je eigen coach kijk je naar jouw persoonlijke leerdoelen. Waarbij jij de baas bent over jouw ontwikkeling. Wij zijn er om je te coachen, aan te moedigen en uit te dagen. En natuurlijk ook om de successen met je te vieren.

Jezelf kunnen zijn en het fijn hebben op school is het allerbelangrijkste. Door openheid en aandacht voor elkaar, creëren we een gezellige en veilige sfeer. Bij ons op school maak je de mooiste herinneringen en sluit je vriendschappen voor het leven.

Ontdek De Rooi Pannen

Op onze website vind je superveel informatie over onze school. Maar we hebben we ook een nieuwsbrief, waarmee je nog meer ontdekt over De Rooi Pannen. 
Meld je nu aan en:

  • ben als eerste op de hoogte van events, zoals de open dag.
  • ontvang persoonlijke verhalen van onze studenten.
  • maak kans op een digitale cadeaubon van Bol t.w.v. € 50,-.
Aanmelden