Daarom kies je voor De Rooi Pannen Breda Toerisme, Leisure & Marketing

Droom jij ervan om voor iedereen de perfecte vakantie uit te stippelen? Als eerste aanspreekpunt tot het uiterste voor je team, gasten of klanten te gaan? Of om een kei in marketing te worden? Met de opleidingen en het Hospitality Experience Center van Breda Toerisme, Leisure & Marketing leer je pas écht hoe je gasten en klanten blijft verbazen.

Opleidingen

Jezelf kunnen zijn en het fijn hebben op school is het allerbelangrijkste. Door openheid en aandacht voor elkaar, creëren we een gezellige en veilige sfeer. Bij ons op school maak je de mooiste herinneringen en sluit je vriendschappen voor het leven.

We werken nauw samen met het bedrijfsleven. We weten wat de werknemer van morgen verwacht en zijn goed op de hoogte van trends in de verschillende branches. Net als jij. Want bij ons op school werk je met echte opdrachtgevers en echte opdrachten. Met al die bedrijven om ons heen vind je altijd de stage die bij jou past. Dat maakt leren niet alleen interessanter, maar ook nog eens makkelijker.

We dagen je uit om het beste uit jezelf te halen en talenten verder te ontwikkelen. Samen met je eigen coach kijk je naar jouw persoonlijke leerdoelen. Waarbij jij de baas bent over jouw ontwikkeling. Wij zijn er om je te coachen, aan te moedigen en uit te dagen. En natuurlijk ook om de successen met je te vieren.

Zo echt kan leren zijn

Als kleinschalige scholengemeenschap met locaties in Tilburg, Eindhoven en Breda zijn wij groots in praktijkgericht onderwijs. Start je op een van onze vmbo-scholen in Tilburg of Eindhoven? Of kies je voor het mbo met (vervolg)opleidingen binnen de scholen Handel & Ondernemen, Horeca, Toerisme, Leisure & Marketing of Vormgeving? Bij De Rooi Pannen vind je zeker de opleiding die bij jou past. In alles wat wij doen staat de praktijk centraal: met echte ondernemingen, echte mensen en echte leermomenten. Zo creëren we het beste onderwijs, waarmee we onze leerlingen en studenten leren het beste uit zichzelf te halen.

Echt alles

De onderwijsprogramma’s van De Rooi Pannen zijn een mooie mix van (theorie)lessen, projectmatig werken en interne praktijk. Dat maakt onze lessen aangenaam gevarieerd en is er voor elk wat wils. Bij De Rooi Pannen komt echt alles voorbij.