Assistent hospitality

  • Niveau 1
  • BOL
  • 1 jaar

Omgaan met mensen vind je leuk, je staat hen makkelijk te woord, helpt hen als ze vragen hebben en maakt het hen naar de zin. Ook ben je graag actief bezig. Als dit je aanspreekt, dan is dit de entreeopleiding Assistent hospitality wat voor jou. Het is een brede opleiding waar je van alles leert op het gebied van gastvrijheid, schoonmaken, receptiewerk, horeca en sport. Bovendien krijg je veel persoonlijke begeleiding. Na deze opleiding kun je nog alle kanten op.

Waar wacht je op!

Kom kennismaken

Wat ga je leren?

Tijdens de brede entreeopleiding Assistent hospitality bij De Rooi Pannen Breda leer je van alles op het gebied van gastvrijheid, horeca, receptiewerk, schoonmaken en sport. Je krijgt theorielessen zoals Nederlands, Engels en rekenen en gaat projectmatig aan de slag. Vanuit school krijg je veel persoonlijke begeleiding. Heb je je diploma behaald? Dan kun je nog alle kanten op.

 

Wat moet je nog meer weten?

Benodigde vooropleiding

16 jaar of ouder (per 1 augustus met de start van het schooljaar).

Doorstroommogelijkheden

Een niveau 2-vervolgopleiding op het gebied van toerisme & vrije tijd, facilitaire dienstverlening, horeca of sport binnen of buiten De Rooi Pannen.

Kosten

Studenten van BOL-opleidingen, die op 1 augustus 2023 achttien jaar of ouder zijn, moeten lesgeld betalen volgens de les- en cursusgeldwet. Voor het schooljaar 2023-2024 is het lesgeld vastgesteld op € 1.357.

Geen schoolkosten

Als student hoef je behalve het les-/cursusgeld niets te betalen aan onze school. Dit betekent bijvoorbeeld dat wij boeken, lesmaterialen en excursies voor jou betalen. De enige uitzondering zijn spullen die eigendom worden van jou, zoals vakkleding. Die dien je wel zelf te betalen.

Studentenreisproduct

Je studentenreisproduct is een lening. Volg je een BOL-opleiding op niveau 1 of 2, dan is reizen altijd gratis. Doe je een BOL-opleiding op niveau 3 of 4, dan wordt je studentenreisproduct alleen een gift als je je diploma binnen tien jaar haalt. Daarom kun je er altijd voor kiezen om je reisproduct niet op te halen. Bij de receptie kun je terecht voor informatie over kortingsabonnementen in het openbaar vervoer.  

Minderjarige mbo-studenten

Als minderjarige mbo-student van een BOL-opleiding heb je nog geen recht op studiefinanciering, maar onder bepaalde voorwaarden wél op een studentenreisproduct. Je kunt dan doordeweeks of in het weekend, afhankelijk van het gekozen abonnement, gratis reizen met het ov. Op duo.nl/mboreisproduct staan de voorwaarden voor het studentenreisproduct en hoe je het precies aanvraagt. 

Waar wacht je op?

Kom kennismaken