Medewerker marketing, sales & hospitality

  • Niveau 4
  • BOL
  • 3 jaar

Bij Medewerker marketing, sales & hospitality werken we met projectonderwijs. In deze projecten – veelal met echte opdrachtgevers – komen kennis en vaardigheden als bijvoorbeeld conceptdenken, commerciële vaardigheden, creative design, online marketing en evenementenorganisatie samen. Theorievakken als Nederlands, Engels en economie zijn ondersteunend aan deze projecten. Dat maakt leren niet alleen leuker, maar ook makkelijker.

Waar wacht je op!

Kom kennismaken

De aanmeldingen voor de opleiding Marketing, Sales & Hospitality lopen heel erg hard. Omdat het maximaal aantal aanmeldingen bereikt is, geven we je de kans je via deze weg in Tilburg in te schrijven. Wil jij een plaats in Tilburg? Laat dan je gegevens achter. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Ja, ik heb interesse in Tilburg

Wat moet je nog meer weten?

Benodigde vooropleiding

  • Vmbo-diploma Kader, Gemengd of Theoretische leerweg
  • Overgangsbewijs havo 3 naar havo 4 of vwo

Kosten

Studenten van BOL-opleidingen, die op 1 augustus 2023 achttien jaar of ouder zijn, moeten lesgeld betalen volgens de les- en cursusgeldwet. Voor het schooljaar 2023-2024 is het lesgeld vastgesteld op € 1.357.

Geen schoolkosten

Als student hoef je behalve het les-/cursusgeld niets te betalen aan onze school. Dit betekent bijvoorbeeld dat wij boeken, lesmaterialen en excursies voor jou betalen. De enige uitzondering zijn spullen die eigendom worden van jou, zoals vakkleding. Die dien je wel zelf te betalen.

Studentenreisproduct

Je studentenreisproduct is een lening. Volg je een BOL-opleiding op niveau 1 of 2, dan is reizen altijd gratis. Doe je een BOL-opleiding op niveau 3 of 4, dan wordt je studentenreisproduct alleen een gift als je je diploma binnen tien jaar haalt. Daarom kun je er altijd voor kiezen om je reisproduct niet op te halen. Bij de receptie kun je terecht voor informatie over kortingsabonnementen in het openbaar vervoer.   

Minderjarige mbo-studenten

Als minderjarige mbo-student van een BOL-opleiding heb je nog geen recht op studiefinanciering, maar onder bepaalde voorwaarden wél op een studentenreisproduct. Je kunt dan doordeweeks of in het weekend, afhankelijk van het gekozen abonnement, gratis reizen met het ov. Op duo.nl/mboreisproduct staan de voorwaarden voor het studentenreisproduct en hoe je het precies aanvraagt. 

Waar wacht je op?

Kom kennismaken