De Rooi Pannen Eindhoven Horeca

Experimenteer jij graag in de keuken? Maak jij het jouw gasten thuis graag naar de zin? Is het voor jou een sport om zoveel mogelijk borden tegelijk uit te serveren? Of vind je het te gek om zelfs van een doordeweeks diner een onvergetelijke avond te maken? Met de skills die je bij de opleidingen van De Rooi Pannen Eindhoven Horeca leert, word jij een kei in de horeca.

Dit zijn onze opleidingen

Kies jij voor een opleiding in de richting van gastvrijheid, keuken of horecamanagement?

Dit maakt ons uniek

Drie studenten van De Rooi Pannen Eindhoven Horeca

In Zuidoost-Brabant, op nog geen dertig kilometer van Limburg, vormt onze Eindhovense school een plek waar Brabantse gezelligheid samensmelt met het bourgondische Limburg. Je wordt gezien door elkaar én door de enthousiaste docenten die je de fijne kneepjes en een liefde voor het vak bijbrengen. Hier krijg jij de smaak wel te pakken.

Al vanaf de eerste dag stap je bij ons midden in de praktijk. We hebben hiervoor dan ook alles in eigen huis: instructielokalen, onderwijsrestaurants en zelfs een eigen hotel. Maar ook stages buiten de deur vinden wij belangrijk. Met de praktijk centraal, bereiden we jou voor op de toekomst. Val jij even met je neus in de boter!

Wie door de gangen, de aula, de restaurants of de praktijklokalen wandelt, proeft het meteen: de passie van iedereen die jou het horeca-vak willen bijbrengen. Vol trots staan onze docenten en mentoren voor de klas, om jou de fijne kneepjes van het mooie vak te leren.

Ontdek De Rooi Pannen

Op onze website vind je superveel informatie over onze school. Maar we hebben we ook een nieuwsbrief, waarmee je nog meer ontdekt over De Rooi Pannen. 
Meld je nu aan en:

  • ben als eerste op de hoogte van events, zoals de open dag.
  • ontvang persoonlijke verhalen van onze studenten.
  • maak kans op een digitale cadeaubon van Bol t.w.v. € 50,-.
Aanmelden