Daarom kies je voor De Rooi Pannen Eindhoven Horeca

Experimenteer jij graag in de keuken? Maak jij het jouw gasten thuis graag naar de zin? Is het voor jou een sport om zoveel mogelijk borden tegelijk uit te serveren? Of vind je het te gek om zelfs van een doordeweeks diner een onvergetelijke avond te maken? Met de skills die je bij de opleidingen van De Rooi Pannen Eindhoven Horeca leert, word jij een kei in de horeca.

In Zuidoost-Brabant, op nog geen dertig kilometer van Limburg, vormt onze Eindhovense school een plek waar Brabantse gezelligheid samensmelt met het bourgondische Limburg. Je wordt gezien door elkaar én door de enthousiaste docenten die je de fijne kneepjes en een liefde voor het vak bijbrengen. Hier krijg jij de smaak wel te pakken.

Wie door de gangen, de aula, de restaurants of de praktijklokalen wandelt, proeft het meteen: de passie van iedereen die jou het horeca-vak willen bijbrengen. Vol trots staan onze docenten en mentoren voor de klas, om jou de fijne kneepjes van het mooie vak te leren.

Al vanaf de eerste dag stap je bij ons midden in de praktijk. We hebben hiervoor dan ook alles in eigen huis: instructielokalen, onderwijsrestaurants en zelfs een eigen hotel. Maar ook stages buiten de deur vinden wij belangrijk. Met de praktijk centraal, bereiden we jou voor op de toekomst. Val jij even met je neus in de boter!

Zo echt kan leren zijn

Als kleinschalige scholengemeenschap met locaties in Tilburg, Eindhoven en Breda zijn wij groots in praktijkgericht onderwijs. Start je op een van onze vmbo-scholen in Tilburg of Eindhoven? Of kies je voor het mbo met (vervolg)opleidingen binnen de scholen Handel & Ondernemen, Horeca, Toerisme, Leisure & Marketing of Vormgeving? Bij De Rooi Pannen vind je zeker de opleiding die bij jou past. In alles wat wij doen staat de praktijk centraal: met echte ondernemingen, echte mensen en echte leermomenten. Zo creëren we het beste onderwijs, waarmee we onze leerlingen en studenten leren het beste uit zichzelf te halen.

Echt waar

De Rooi Pannen is er voor iedereen. Daarom betaal je bij ons geen schoolkosten voor bijvoorbeeld boeken, laptops en excursies. Alleen spullen die jouw eigendom worden – zoals werkkleding – betaal je zelf. Zo geven wij iedereen de kans op onderwijs dat bij jou past.