Daarom kies je voor De Rooi Pannen Eindhoven Toerisme, Leisure & Marketing

Ben jij een echte regelaar én een sterk communicatietalent? Weet jij altijd precies wat de laatste trends zijn? Wil je feesten op een festival dat je zelf hebt georganiseerd? Of mensen op weg helpen naar de reis van hun dromen? Kies voor één van de opleidingen van De Rooi Pannen Toerisme, Leisure & Marketing en verbreed je horizon.

Opleidingen

Bij De Rooi Pannen ontmoet je de praktijk, maak je kennis met de branche en beleef je de theorie. Dit vormt de rode draad in de mbo-opleidingen van Toerisme, Leisure & Marketing. Nergens anders staat de praktijk zo centraal als bij ons. Hier leer je de echte wereld kennen, om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op jouw tijd ná het mbo.

Wij zijn een kleinschalige school, waar jij en al jouw medestudenten worden gezien en gehoord. De begeleiding die je bij Toerisme, Leisure & Marketing vindt, is persoonlijk, laagdrempelig en er volledig op gericht om het maximale uit de lessen, het mentoroverleg en andere contactmomenten te halen. Kleinschaligheid vormt daarmee de basis voor jouw groei en ontwikkeling.

Eén derde branche. Eén derde taal. En één derde management. Elke opleiding binnen onze school kent deze verdeling waarbinnen jij je ontwikkelt en waarbij wij jou coachen. Samen gaan we op een ontdekkingstocht om te achterhalen waar jouw passie binnen dit brede vakgebied ligt. Zo helpen we jou goed voorbereid op weg naar jouw toekomst.

Zo echt kan leren zijn

Als kleinschalige scholengemeenschap met locaties in Tilburg, Eindhoven en Breda zijn wij groots in praktijkgericht onderwijs. Start je op een van onze vmbo-scholen in Tilburg of Eindhoven? Of kies je voor het mbo met (vervolg)opleidingen binnen de scholen Handel & Ondernemen, Horeca, Toerisme, Leisure & Marketing of Vormgeving? Bij De Rooi Pannen vind je zeker de opleiding die bij jou past. In alles wat wij doen staat de praktijk centraal: met echte ondernemingen, echte mensen en echte leermomenten. Zo creëren we het beste onderwijs, waarmee we onze leerlingen en studenten leren het beste uit zichzelf te halen.

Echt betrokken

Wij houden van korte lijntjes en persoonlijk contact. Niet alleen met onze leerlingen en studenten, maar ook met hun ouders of verzorgers. Door regelmatig contact met elkaar te hebben, kom jij tot betere resultaten. Win-win!