De Rooi Pannen Eindhoven Toerisme, Leisure & Marketing

Ben jij een echte regelaar én een sterk communicatietalent? Weet jij altijd precies wat de laatste trends zijn? Wil je feesten op een festival dat je zelf hebt georganiseerd? Of mensen op weg helpen naar de reis van hun dromen? Kies voor één van de opleidingen van De Rooi Pannen Toerisme, Leisure & Marketing en verbreed je horizon.

Dit zijn onze opleidingen

Voor welke opleiding ga jij?

Drie studenten van De Rooi Pannen Eindhoven Toerisme, Leisure & Marketing

Dit maakt ons uniek

Eén derde branche. Eén derde taal. En één derde management. Elke opleiding binnen onze school kent deze verdeling waarbinnen jij je ontwikkelt en waarbij wij jou coachen. Samen gaan we op een ontdekkingstocht om te achterhalen waar jouw passie binnen dit brede vakgebied ligt. Zo helpen we jou goed voorbereid op weg naar jouw toekomst.

Bij De Rooi Pannen ontmoet je de praktijk, maak je kennis met de branche en beleef je de theorie. Dit vormt de rode draad in de mbo-opleidingen van Toerisme, Leisure & Marketing. Nergens anders staat de praktijk zo centraal als bij ons. Hier leer je de echte wereld kennen, om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op jouw tijd ná het mbo.

Wij zijn een kleinschalige school, waar jij en al jouw medestudenten worden gezien en gehoord. De begeleiding die je bij Toerisme, Leisure & Marketing vindt, is persoonlijk, laagdrempelig en er volledig op gericht om het maximale uit de lessen, het mentoroverleg en andere contactmomenten te halen. Kleinschaligheid vormt daarmee de basis voor jouw groei en ontwikkeling.

Ontdek De Rooi Pannen

Op onze website vind je superveel informatie over onze school. Maar we hebben we ook een nieuwsbrief, waarmee je nog meer ontdekt over De Rooi Pannen. 
Meld je nu aan en:

  • ben als eerste op de hoogte van events, zoals de open dag.
  • ontvang persoonlijke verhalen van onze studenten.
  • maak kans op een digitale cadeaubon van Bol t.w.v. € 50,-.
Aanmelden