Medewerker evenementen

  • Niveau 4
  • BOL
  • 3 jaar

Als er iets geregeld moet worden, sta jij vooraan. Werk je bij een evenementenorganisatie, dan denk je aan alles. De promotie, de beveiliging, het parkeren, de VIP-ruimtes en nog veel meer. Daar heb je een flexibel, enthousiast, creatief en sociaal karakter voor nodig. Vind jij het niet erg om ’s avonds en in het weekend te werken? En maak je altijd iedereen enthousiast met jouw originele ideeën? Dan is deze opleiding iets voor jou.

Waar wacht je op!

Kom kennismaken

Wat ga je leren?

Tijdens de opleiding werk je met andere studenten aan projecten die echt worden uitgevoerd! Je gaat meer leren over communicatie, marketing, evenementen en mediavorming. Naast die branchevakken zijn de moderne vreemde talen natuurlijk belangrijk. Er wordt aandacht besteed aan loopbaanoriëntatie, begeleiding en ondernemend gedrag. Als keuzedeel kan je kiezen om je te verdiepen in software en helemaal voor te bereiden op het hbo.

Wat moet je nog meer weten?

Benodigde vooropleiding

• Vmbo-diploma Kaderberoepsgerichte, Gemengde of Theoretische leerweg
• overgangsbewijs havo 3 naar havo 4
• overgangsbewijs havo 4 naar havo 5
• een havodiploma*

* We onderzoeken bij de intake in hoeverre een maatwerktraject tot de mogelijkheden behoort.

Doorstroommogelijkheden

Met dit diploma kun je doorstromen naar een hbo-opleiding. Mooie hbo-opleidingen hiervoor zijn bijvoorbeeld Event Management of Vrijetijdsmanagement, maar ook algemene vervolgstudies in de commercieel-economische richting zijn goed mogelijk.

Kosten

Studenten van BOL-opleidingen, die op 1 augustus 2023 achttien jaar of ouder zijn, moeten lesgeld betalen volgens de les- en cursusgeldwet. Voor het schooljaar 2023-2024 is het lesgeld vastgesteld op € 1.357.

Geen schoolkosten

Als student hoef je behalve het les-/cursusgeld niets te betalen aan onze school. Dit betekent bijvoorbeeld dat wij boeken, lesmaterialen en excursies voor jou betalen. De enige uitzondering zijn spullen die eigendom worden van jou, zoals vakkleding. Die dien je wel zelf te betalen.

Studentenreisproduct

Je studentenreisproduct is een lening. Volg je een BOL-opleiding op niveau 1 of 2, dan is reizen altijd gratis. Doe je een BOL-opleiding op niveau 3 of 4, dan wordt je studentenreisproduct alleen een gift als je je diploma binnen tien jaar haalt. Daarom kun je er altijd voor kiezen om je reisproduct niet op te halen. Bij de receptie kun je terecht voor informatie over kortingsabonnementen in het openbaar vervoer.  

Minderjarige mbo-studenten

Als minderjarige mbo-student van een BOL-opleiding heb je nog geen recht op studiefinanciering, maar onder bepaalde voorwaarden wél op een studentenreisproduct. Je kunt dan doordeweeks of in het weekend, afhankelijk van het gekozen abonnement, gratis reizen met het ov. Op duo.nl/mboreisproduct staan de voorwaarden voor het studentenreisproduct en hoe je het precies aanvraagt. 

Studie in cijfers

Toelichting

De Rooi Pannen heeft al decennialang een prima relatie met het lokale, regionale en zelfs (inter)nationale bedrijfsleven. Onze studenten profiteren daar volop van. Niet alleen vinden ze meestal snel een goed stageadres, maar ook creëert het voor hen prima baankansen na voltooiing van de opleiding. Met een beroepsgericht diploma van De Rooi Pannen zijn onze studenten niet alleen goed inzetbaar binnen hun eigen beroepsdeel, maar door hun persoonlijke ontwikkeling tijdens de opleiding zijn ze ook breed inzetbaar op de arbeidsmarkt.

Waar wacht je op?

Kom kennismaken
Anne-Marie de Jong

Decaan

a.d.jong@derooipannen.nl 0405001300