Lekker lunchen of dineren bij De Rooi Pannen

Eten in een restaurant van een school. Dat is pas een beleving! Horecatoppers in de dop van onze vmbo- en mbo-scholen staan voor u klaar in onze restaurants in Tilburg, Eindhoven en Breda. Van fine dining met de laatste gastronomische trends tot casual genieten van klassiekers. Met elf restaurants met ieder een uniek concept wordt u steeds weer verrast.

Restaurants in Tilburg

Gastvrij genieten in een van de zeven restaurants bij De Rooi Pannen Tilburg? Met zoveel keuze is er altijd wel een concept dat u aanspreekt. Voor welke bourgondische beleving u ook gaat, de leerlingen en studenten in de keuken en bediening zorgen voor een bijzondere ervaring.  

Restaurants bekijken

Restaurants in Eindhoven

In de restaurants van De Rooi Pannen Eindhoven weten onze horecatalenten u elke keer weer te verrassen. Leerlingen van het vmbo en horecastudenten ontvangen gasten in de drie restaurants voor een heerlijke 2- of 3-gangenlunch of -diner. Waar schuift u binnenkort aan?

Restaurants bekijken

Restaurants in Breda

In Breda kunt u een hapje eten in een casual óf fine dining restaurant en een brasserie. Gaat u voor een snelle lunch of komt u uitgebreid tafelen bij De Rooi Pannen Breda? Onze studenten houden graag een tafeltje voor u vrij.

Restaurants bekijken