Heerlijk wegdromen in onze onderwijshotels

Overnachten in een hotel gerund door studenten? Bij onze horecascholen in Tilburg, Eindhoven en Breda kan het! In de drie onderwijshotels ontvangen enthousiaste studenten u voor een onvergetelijke ervaring. En onze studenten? Die leren omgaan met echte hotelgasten. Zo echt kan leren zijn bij De Rooi Pannen. Waar komt u overnachten?

Onderwijshotel Tilburg

Wie zegt dat je in een onderwijshotel geen vijf-sterren ervaring kan hebben? Het onderwijshotel wordt gerund door onze studenten. Bent u op bezoek in Tilburg? Of heeft u door de week een zakelijke conferentie in de regio? U bent van harte welkom in ons onderwijshotel om bij ons te komen overnachten in één van onze 19 sfeervolle hotelkamers.

Overnachting boeken

Onderwijshotel Eindhoven

Altijd al eens willen overnachten in een hotel in de lichtstad van Nederland dat door studenten bemand wordt? En dat ook nog eens op loopafstand ligt van het bruisende centrum van Eindhoven? Dan bent u bij ons Eindhovense onderwijshotel precies aan het goede adres.

Overnachting boeken

Onderwijshotel Breda

Een weekendje weg naar de parel van het zuiden? Of een zakelijk evenement in de regio? In ons onderwijshotel kunt u heerlijk wegdromen op een toplocatie in Breda.

U bent van harte welkom in ons onderwijshotel dat wordt gerund door studenten om bij ons te komen overnachten in één van onze 16 prachtige hotelkamers.

Overnachting boeken