Dit is De Rooi Pannen

Wij zijn De Rooi Pannen. Met vmbo- en mbo-scholen in Tilburg, Eindhoven en Breda zijn wij al ruim vijftig jaar groots in kleinschalig, praktijkgericht onderwijs. De Rooi Pannen Tilburg Handel & Ondernemen is een van die scholen.

Studenten van De Rooi Pannen

Onze missie?

Jou leren het beste uit jezelf te halen. 

Of dat nu als horecatopper is die gasten een bijzondere beleving bezorgt, als organisatorische duizendpoot die elke reis of elk evenement tot in de puntjes regelt, als marketeer of vormgever die zijn werk overal tegenkomt of als commercieel talent dat een complete winkel of zelfs zijn eigen zaak runt. 

Het echte werk wacht op de mbo’ers die wij klaarstomen. Daarom gaan wij voor het beste onderwijs. Met echte ondernemingen, echte mensen en echte leermomenten. Wat je vandaag bij De Rooi Pannen leert, brengt je morgen verder. 

Want zo echt kan leren zijn.

Ons onderwijs is gebouwd op drie pijlers:

1. Kleinschalig

Verdeeld over drie locaties vind je de twee vmbo- en acht mbo-scholen van De Rooi Pannen. Elke school heeft een eigen gebouw, eigen docenten en eigen onderwijsondersteuners. Zo zorgen we ervoor dat alle vmbo’ers en mbo’ers zich snel thuis voelen binnen een veilige omgeving.

2. Praktijkgericht

Bij ons is leren echt echt. Of je nu als mbo’er of vmbo’er start; de handen gaan uit de mouwen. Want wat je in onze theorie- en praktijklokalen leert, mag je meteen toepassen in onze eigen hotels, winkels, restaurants, bakkerijen, design- en evenementenbureaus. Of in het bedrijfje dat je misschien wel zelf start. 

3. Ondernemend

Voor de beste start van jouw toekomst helpt een ondernemende en professionele beroepshouding je echt verder. We helpen onze vmbo’er en mbo’ers op weg door niet alleen aan je schoolresultaten te werken, maar ook aan gastvrijheid, creativiteit, zelfvertrouwen en een proactieve instelling.

De woorden "Echt waar" staan in rode letters

Kosteloos onderwijs

De Rooi Pannen is er voor iedereen. Daarom betaal je bij ons geen schoolkosten voor bijvoorbeeld boeken, laptops en excursies. Alleen spullen die jouw eigendom worden – zoals werkkleding – betaal je zelf. Zo geven wij iedereen de kans op onderwijs dat bij jou past.