De Rooi Pannen Tilburg Handel & Ondernemen

Ben jij een echte verkoper? Zit adviseren en overtuigen in jouw bloed? Of zie jij jezelf later wel een eigen bedrijf runnen? Met een opleiding van Tilburg Handel & Ondernemen leer je alle kneepjes van het vak die nodig zijn om jouw droom uit te laten komen. 

Dit zijn onze opleidingen

Ga jij voor een opleiding in de richting retail, commercie of ondernemen?

Twijfel over je vervolgopleiding?

Welke opleiding nu echt bij jou past? Daar ben jij nog niet helemaal over uit. Maar jij wilt ook niet zomaar met een opleiding starten. In dat geval kan ons oriëntatiejaar uitkomst bieden.

Lees meer over ons oriëntatiejaar

Dit maakt ons uniek

Drie studenten van De Rooi Pannen Tilburg Handel & Ondernemen

Een professionele beroepshouding is wat onze studenten ver gaat brengen. Je bent gastvrij en flexibel. Zo leren wij je om te gaan met een snel veranderende wereld. Een wereld die je leert kennen vanuit ambitie, het juiste gedrag en de manier waarop jij jezelf presenteert. Een goede beroepshouding zit organisatiebreed in ons DNA, zowel bij studenten als docenten.

Wij houden van ruimte geven. Om te ontdekken wie je bent en wat je wil in het leven. Samen scheppen we ruimte voor een ondernemende houding en vaardigheden, waar je zowel tijdens je studie als later veel aan hebt. En ook niet onbelangrijk: wie een beetje doorwerkt, krijgt al z’n werk binnen schooltijd af. Zo hou je nog lekker wat ruimte over voor vrienden, ontspanning of je eigen bedrijfje.

Wij zijn gek op de praktijk. Leer leidinggeven in ons eigen winkelcentrum, vind de internationale stage van je dromen en word bijgestaan door vakdocenten die nog steeds hun eigen bedrijf runnen. Vanuit het brede aanbod leer je hoe het echt in de praktijk gaat.

Ontdek De Rooi Pannen

Op onze website vind je superveel informatie over onze school. Maar we hebben we ook een nieuwsbrief, waarmee je nog meer ontdekt over De Rooi Pannen. 
Meld je nu aan en:

  • ben als eerste op de hoogte van events, zoals de open dag.
  • ontvang persoonlijke verhalen van onze studenten.
  • maak kans op een digitale cadeaubon van Bol t.w.v. € 50,-.
Aanmelden