Daarom kies je voor De Rooi Pannen Tilburg Handel & Ondernemen

Ben jij een echte verkoper? Zit adviseren en overtuigen in jouw bloed? Of zie jij jezelf later wel een eigen bedrijf runnen? Met een opleiding van Tilburg Handel & Ondernemen leer je alle kneepjes van het vak die nodig zijn om jouw droom uit te laten komen. 

Opleidingen

Een professionele beroepshouding is wat onze studenten ver gaat brengen. Je bent gastvrij en flexibel. Zo leren wij je om te gaan met een snel veranderende wereld. Een wereld die je leert kennen vanuit ambitie, het juiste gedrag en de manier waarop jij jezelf presenteert. Een goede beroepshouding zit organisatiebreed in ons DNA, zowel bij studenten als docenten.

Wij zijn gek op de praktijk. Leer leidinggeven in ons eigen winkelcentrum, vind de internationale stage van je dromen en word bijgestaan door vakdocenten die nog steeds hun eigen bedrijf runnen. Vanuit het brede aanbod leer je hoe het echt in de praktijk gaat.

Wij houden van ruimte geven. Om te ontdekken wie je bent en wat je wil in het leven. Samen scheppen we ruimte voor een ondernemende houding en vaardigheden, waar je zowel tijdens je studie als later veel aan hebt. En ook niet onbelangrijk: wie een beetje doorwerkt, krijgt al z’n werk binnen schooltijd af. Zo hou je nog lekker wat ruimte over voor vrienden, ontspanning of je eigen bedrijfje.

Zo echt kan leren zijn

Als kleinschalige scholengemeenschap met locaties in Tilburg, Eindhoven en Breda zijn wij groots in praktijkgericht onderwijs. Start je op een van onze vmbo-scholen in Tilburg of Eindhoven? Of kies je voor het mbo met (vervolg)opleidingen binnen de scholen Handel & Ondernemen, Horeca, Toerisme, Leisure & Marketing of Vormgeving? Bij De Rooi Pannen vind je zeker de opleiding die bij jou past. In alles wat wij doen staat de praktijk centraal: met echte ondernemingen, echte mensen en echte leermomenten. Zo creëren we het beste onderwijs, waarmee we onze leerlingen en studenten leren het beste uit zichzelf te halen.

Echt alles

De onderwijsprogramma’s van De Rooi Pannen zijn een mooie mix van (theorie)lessen, projectmatig werken en interne praktijk. Dat maakt onze lessen aangenaam gevarieerd en is er voor elk wat wils. Bij De Rooi Pannen komt echt alles voorbij.