Entreeopleiding horeca-assistent
Zie jij een baan in de horeca wel zitten? Tijdens de Entreeopleiding horeca-assistent leer je de basis van werken in een hotel, restaurant of café. Je gaat koken...
Is gastvrijheid voor jou een aangeboren talent? Voel jij je helemaal thuis als je door grote internationale hotels loopt? Of wil je alle geheimen van een goeddraaiende horeca-gelegenheid doorgronden? Met alles wat je op onze school leert, ligt een brede basis voor een carrière in de horeca aan je voeten.
Wil jij iets doen met gastvrijheid, koken of horecamanagement? Waar jouw passie ook ligt: we ontdekken het samen en zetten alles op alles om daar iets groots van te maken. Vind bij De Rooi Pannen Tilburg Horeca de mbo-opleiding die echt bij jou past.
Zie jij een baan in de horeca wel zitten? Tijdens de Entreeopleiding horeca-assistent leer je de basis van werken in een hotel, restaurant of café. Je gaat koken...
Maak jij makkelijk een praatje met mensen? En vind je het leuk om hapjes en drankjes te verzorgen voor bezoek thuis? Dan is de opleiding Gastheer/Gastvrouw echt...
Samen met jouw team gasten van luxere horecazaken een onvergetelijke ervaring bezorgen? Ga dan voor de opleiding Zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw. Je leert...
Kan jij goed met mensen omgaan? En zie jij jezelf wel een team aansturen? Dan ben jij zeker geschikt voor de opleiding Leidinggevende bediening. Je leert hoe je...
Mogen ze jou ’s nachts wakker maken voor een lekker gerecht? En zie jij jezelf wel staan in de keuken van een eetcafé of restaurant? Kies dan voor de opleiding...
Voel jij je in de keuken helemaal in je element? En lijkt het jou wel wat om zelf menu’s te bedenken en deze samen met je team te bereiden? Met de opleiding...
Een passie voor koken? De opleiding Gespecialiseerd kok daagt je uit om van ieder gerecht iets bijzonders te maken. Je bedenkt nieuwe recepten en geeft een...
Heb jij een duidelijke visie op keukenprocessen en kun je dit toepassen in de beroepspraktijk? Ben jij een trendwatcher en vind je het leuk om mensen aan te...
Werkt jouw enthousiasme aanstekelijk? En wil je gasten verwelkomen in jouw restaurant of hotel? Dan zit je goed bij de opleiding Horecaondernemer/-manager. Je...
Het geheim van een goed (eet)café of eetcafé? De sfeer, de gasten én een goede ondernemer. En die ondernemer? Dat ben jij! Met jouw verantwoordelijkheidsgevoel...
Heb jij de havo afgerond en wil je in vijf jaar een mbo- én hbo-diploma behalen en daarna leidinggeven in de horeca? Ga dan voor het mhbo-traject...
Welke opleiding nu echt bij jou past? Daar ben jij nog niet helemaal over uit. Maar jij wilt ook niet zomaar met een opleiding starten. In dat geval kan ons oriëntatiejaar uitkomst bieden.
Lees meer over ons oriëntatiejaar
Hamburgers flippen of in een sterrentent werken? Waarvoor je hier ook leert, je ontwikkelt skills waar je de rest van je leven iets aan hebt: een professionele, verzorgde en respectvolle beroepshouding. Onze gepassioneerde docenten gaan daar in onze kleinschalige school samen met jou mee aan de slag.
Werkplezier. Een veilige omgeving. Prachtige praktijkfaciliteiten en de nieuwste apparatuur. Wie later iets in de horeca wil doen, kiest nu al voor de sfeer op De Rooi Pannen. Je medestudenten zijn lekker gemotiveerd, ieder mag zichzelf zijn en je wordt omringd door gelijkgestemden. Dat maakt dat jij en alle andere horecatoppers zich thuis voelen in ons praktijkgericht onderwijs.
Onze school staat bekend om een breed aanbod en een groot netwerk. Je kunt jouw eigen netwerk zelfs buiten Nederland vergroten, door bijvoorbeeld stage te lopen in het buitenland. Met toffe excursies, interessante gastlessen, spannende wedstrijden en een beetje hulp van docenten die zelf uit de praktijk komen, bouwen we al vanaf jouw eerste jaar aan jouw toekomst in de branche.
Op onze website vind je superveel informatie over onze school. Maar we hebben we ook een nieuwsbrief, waarmee je nog meer ontdekt over De Rooi Pannen.
Meld je nu aan en:
De Helmondse Olivier is net afgestudeerd aan De Rooi Pannen in Tilburg, waar hij de opleiding Horecaondernemer/-manager (HOM) heeft afgerond. Inmiddels is hij...
Rick en Jessie ontmoetten elkaar 10 jaar geleden tijdens hun opleiding op De Rooi Pannen in Tilburg. Onlangs openden ze dan eindelijk hun eigen zaak ZOUT. Hoe ze...
Op vrijdag 20 september vond de eerste wedstrijdronde plaats van de Brabantse Meesterchef. Vmbo-leerlingen en mbo-studenten van verschillende horecascholen...