De Rooi Pannen Tilburg Horeca

Is gastvrijheid voor jou een aangeboren talent? Voel jij je helemaal thuis als je door grote internationale hotels loopt? Of wil je alle geheimen van een goeddraaiende horeca-gelegenheid doorgronden? Met alles wat je op onze school leert, ligt een brede basis voor een carrière in de horeca aan je voeten. 

Dit zijn onze opleidingen

Wil jij iets doen met gastvrijheid, koken of horecamanagement? Waar jouw passie ook ligt: we ontdekken het samen en zetten alles op alles om daar iets groots van te maken. Vind bij De Rooi Pannen Tilburg Horeca de mbo-opleiding die echt bij jou past.

Twijfel over je vervolgopleiding?

Welke opleiding nu echt bij jou past? Daar ben jij nog niet helemaal over uit. Maar jij wilt ook niet zomaar met een opleiding starten. In dat geval kan ons oriëntatiejaar uitkomst bieden.

Lees meer over ons oriëntatiejaar

Drie studenten van De Rooi Pannen Tilburg Horeca

Dit maakt ons uniek

Hamburgers flippen of in een sterrentent werken? Waarvoor je hier ook leert, je ontwikkelt skills waar je de rest van je leven iets aan hebt: een professionele, verzorgde en respectvolle beroepshouding. Onze gepassioneerde docenten gaan daar in onze kleinschalige school samen met jou mee aan de slag.

Werkplezier. Een veilige omgeving. Prachtige praktijkfaciliteiten en de nieuwste apparatuur. Wie later iets in de horeca wil doen, kiest nu al voor de sfeer op De Rooi Pannen. Je medestudenten zijn lekker gemotiveerd, ieder mag zichzelf zijn en je wordt omringd door gelijkgestemden. Dat maakt dat jij en alle andere horecatoppers zich thuis voelen in ons praktijkgericht onderwijs.

Onze school staat bekend om een breed aanbod en een groot netwerk. Je kunt jouw eigen netwerk zelfs buiten Nederland vergroten, door bijvoorbeeld stage te lopen in het buitenland. Met toffe excursies, interessante gastlessen, spannende wedstrijden en een beetje hulp van docenten die zelf uit de praktijk komen, bouwen we al vanaf jouw eerste jaar aan jouw toekomst in de branche.

Ontdek De Rooi Pannen

Op onze website vind je superveel informatie over onze school. Maar we hebben we ook een nieuwsbrief, waarmee je nog meer ontdekt over De Rooi Pannen. 
Meld je nu aan en:

  • ben als eerste op de hoogte van events, zoals de open dag.
  • ontvang persoonlijke verhalen van onze studenten.
  • maak kans op een digitale cadeaubon van Bol t.w.v. € 50,-.
Aanmelden