Daarom kies je voor De Rooi Pannen Tilburg Horeca

Is gastvrijheid voor jou een aangeboren talent? Voel jij je helemaal thuis als je door grote internationale hotels loopt? Of wil je alle geheimen van een goeddraaiende horeca-gelegenheid doorgronden? Met alles wat je op onze school leert, ligt een brede basis voor een carrière in de horeca aan je voeten.

Opleidingen

Hamburgers flippen of in een sterrentent werken? Waarvoor je hier ook leert, je ontwikkelt skills waar je de rest van je leven iets aan hebt: een professionele, verzorgde en respectvolle beroepshouding. Onze gepassioneerde docenten gaan daar in onze kleinschalige school samen met jou mee aan de slag.

Werkplezier. Een veilige omgeving. Prachtige praktijkfaciliteiten en de nieuwste apparatuur. Wie later iets in de horeca wil doen, kiest nu al voor de sfeer op De Rooi Pannen. Je medestudenten zijn lekker gemotiveerd, ieder mag zichzelf zijn en je wordt omringd door gelijkgestemden. Dat maakt dat jij en alle andere horecatoppers zich thuis voelen in ons praktijkgericht onderwijs.

Onze school staat bekend om een breed aanbod en een groot netwerk. Je kunt jouw eigen netwerk zelfs buiten Nederland vergroten, door bijvoorbeeld stage te lopen in het buitenland. Met toffe excursies, interessante gastlessen, spannende wedstrijden en een beetje hulp van docenten die zelf uit de praktijk komen, bouwen we al vanaf jouw eerste jaar aan jouw toekomst in de branche.

Zo echt kan leren zijn

Als kleinschalige scholengemeenschap met locaties in Tilburg, Eindhoven en Breda zijn wij groots in praktijkgericht onderwijs. Start je op een van onze vmbo-scholen in Tilburg of Eindhoven? Of kies je voor het mbo met (vervolg)opleidingen binnen de scholen Handel & Ondernemen, Horeca, Toerisme, Leisure & Marketing of Vormgeving? Bij De Rooi Pannen vind je zeker de opleiding die bij jou past. In alles wat wij doen staat de praktijk centraal: met echte ondernemingen, echte mensen en echte leermomenten. Zo creëren we het beste onderwijs, waarmee we onze leerlingen en studenten leren het beste uit zichzelf te halen.

Echt experimenteren

Op onze scholen vind je sinds kort de experimenteerruimte. Hiermee spelen we in op de ontwikkelingen in de markt, het bedrijfsleven, het onderwijs en de veranderende leerling of student. Hier ontwikkelen we samen nieuwe ideeën rondom toekomstgericht onderwijs.